Va multumesc pentru ideile ingenioase pe care mi le-ati dat.Ma gandeam si eu la ceva asemanator,dar fara lanturile de la capatul dezagatatorului.Aveam de gand sa pun niste triple sanatoase,dar cine stie ce as fi scos din apa.Totusi,un asemenea dezagatator,zic eu,este foarte util,daca functioneaza,deoarece,cu toata experienta pe care o poate avea un pescar,cu tot cu ochelarii lui polarizanti,agataturi exista.De cele mai multe ori,rezultand pierderea nalucii.Si nu a unui jig cu twister sau shad,eu folosesc in general Rapala,si ceva Salmo.Cineva zicea de ochelari de inot,baie,etc.Intradevar,vara merge,dar in anotimpul rece,nu-ti vine a te baga in apa.Altcineva spunea ca,odata folosit dezagatatorul,in acel loc nu mai poti pescui o vreme.Dar daca intri in apa dupa el,chiar ca poti sa pleci de acolo.Intradevar,mi-ati dat niste idei super,va multumesc pentru asta,dar daca stie cineva de unde se poate cumpara unul gata facut,de la mama lui,multumesc anticipat.Toate cele bune si "TENSIUNE IN FIR"!