eu nu sunt muscar! invat sa dau la musca de vreun an si cred ca tot asta voi face si peste vreo 50 de ani. nici macar pescar nu sunt, mai mult ma joc de-a pescuitul.
n-am fost la pastrav la musca decat o singura data! am prins multi pe lacuri la spin dar aia nu se pun.
pe rau, din ala mic si vijelios, am o singura experienta la activ, doua zile, una am stat in masina ca ploua si a doua am pescuit. am prins 4 pesti, cel mai mare de 25, my first si trofeul zilei.

dar habar n-am care-i treaba cu pastravul, eram cu un prieten muscar si am tras cu ochiul la ce facea el. el a prins de trei ori mai multi si acuma stiu ce inseamna lucrul asta pe apa aia umflata. daca m-as fi dus singur as fi plecat acasa numa' dupa ce vedeam cum arata raul.

eu dau la clean, bibi, avati, rosioare, obleti si ce mai gasesc pe unde am timp sa ajung, cu un bat facut cu inele de spinning si mandrina de casting pe un blanc allstar primit de la nea jean scurtu. adica o improvizatie foarte urata. poti sa o vezi aici: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=311
blancul este exceptional, am remarcat ca invata sa lanseze tot mai bine pe zi ce trece. stie sa prinda cam de toate daca e o zi buna si ma prind eu de figura, atata timp cat nu-i dau sa lanseze muste prea mari este super ok.
alta observatie ar fi ca snurul conteaza mult mai putin decat musca pe care o aleg eu, felul in care lansez tot eu si leaderele pe care le leg tot eu. deci cand nu prind, nu e vina lui.
mai am un pic si fac un an de cand dau la musca (adica in fiecare weekend din martie incoace, cu exceptia a vreo 4 partide, plus iesiri in timpul saptamanii). pe masura ce invat imi dau seama ca pana la urma nu prea conteaza cu ce dai ci cum dai, adica exact ce stiam si de la spinning.