Un altfel de - Fly fishing

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Daniel_
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 209
Membru din: 28 Apr 2011, 15:28
Localitate: Timisoara

Re: Un altfel de - Fly fishing

Mesaj de Daniel_ » 19 Apr 2012, 10:45

Macar avem curent sa mearga calculatoarele si sa postam pe forumuri :roll:

Avatar utilizator
MihaiV
Moderator
Moderator
Mesaje: 3849
Membru din: 11 Mai 2004, 08:40
Localitate: Cluj-Napoca

Re: Un altfel de - Fly fishing

Mesaj de MihaiV » 19 Apr 2012, 21:50

Din pacate asta e soarta tuturor apelor de la noi, atat timp cat fiecare dintre noi sta si admira cum sunt distruse, rezumandu-se la cateva mesaje pe forumuri. Aceste activitati pot fi stopate doar de actiuni civice de amploare, pornite de la fiecare dintre noi.

Daniel_
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 209
Membru din: 28 Apr 2011, 15:28
Localitate: Timisoara

Re: Un altfel de - Fly fishing

Mesaj de Daniel_ » 20 Apr 2012, 09:48

E greu sa faci ceva :(

Eu nu stiu cum sa pornesc sau sa organizez o actiune civica.

La club unde sunt inmatriculat aproape toti sunt crapari, nu se vorbeste de rapitori ... cu atat mai putin de fly. Toata lumea merge pe belti private sau in Ungaria. Clubul are in grija niste belti de care se ocupa bine, populeaza, pazesc, etc. isi fac treaba. Am vorbit cu ei dar ... clubul are ca zona de actiune judetul Timis, laculrile Gozna (Valiug), 3 ape si Secu sunt in Caras-Severin, nu e in jurisdictia lor :(

Vreau sa vorbesc cu ceva politicieni locali ... nu ii cunosc bine, doar din vedere dar cine stie poate le trezesc interesul daca se intrevede vre-un ciolan electoral ... inca un topic impotriva celor de la putere ... poate chiar meeting :) Am incercat sa-i contactez, acum nu sunt in oras, se intorc saptamana viitoare.

Altceva nu stiu ce pot sa fac eu. S-a scris si la ziar despre dezastrul de acolo dar a aparut doar in presa locala de Caras. Interesati ar trebui sa fie si patronii de pensiuni din zona ca au ramas cu un peisaj dezolant in fata vilelor.

Oricum, eu am sa mai merg prin zona cat timp lacurile mai au ceva apa. Cazare ieftina se gaseste, barca ieftina de inchiriat si sotiei ii place foarte mult zona, muntele, padurea si eu am liber la pescuit :)

Scrie răspuns