pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
muscarul
- utilizator constant

salut
in primavara (martie-aprilie) vreau sa ies pe Gilau, cu noua mea barca pe care inca nu o am, dar in curand o sa o am

Vreau sa dau la musca... dar si la wobler. recomandari puteti sa imi dati? sa incerc la malul opus soselei (cu motelul), sau la coada?
Orice sugestie e binevenita...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
-
GABRIEL
- utilizator nou

salut, eu ti-as indica sa incepi cu apa mica , oriunde ar fi ea.
Ai fost pana acum la musca?
gabriel marin
-
salmo
- utilizator nou

-
muscarul scrie:salut
in primavara (martie-aprilie) vreau sa ies pe Gilau, cu noua mea barca pe care inca nu o am, dar in curand o sa o am

Vreau sa dau la musca... dar si la wobler. recomandari puteti sa imi dati? sa incerc la malul opus soselei (cu motelul), sau la coada?
Orice sugestie e binevenita...
++++ depinde cum va fi vremea in martie-aprilie, fiindca 2005 a fost o vreme destul de capriciaoasa. eu ti-as recomanda coada in apropierea stufului, cu apa mica, lateral de curent, malul cu stuf de langa strada, pana in zona copacilor submersi si zona adanca de langa malul opus, unde sunt stanci perpendiculare in apa. pestii stau in general acolo unde sunt structuri subacvatice, deoarece in primavara nu sunt plantele ce se dezvolta in sezonul cald. acolo stau si puii de peste, la adapost, acolo vaneaza si bibanii sau clenii.
-
Luci
- veteran

a plecat din tara, degeaba ii dai solutiile:)
-
muscarul
- utilizator constant

asa e , am plecat din tzara, am "dezertat" la americani. Acuma am alte hobbyuri decat pescuitul de rimavara pe Gilau - cum ar fi rodbuildingul

.
Oricum, multumesc pt intentia de a raspunde

God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
-
Jean Scurtu
muscarul scrie:asa e , am plecat din tzara, am "dezertat" la americani. Acuma am alte hobbyuri decat pescuitul de rimavara pe Gilau - cum ar fi rodbuildingul

.
Oricum, multumesc pt intentia de a raspunde

Cosmine,
Bine ai venit(dezertat) in U.S.A si iti doresc LA MULTI ANI aici sau unde vei dorii tu si mult ,mult noroc!!!
Alt "dezertor",
Jean Scurtu
-
muscarul
- utilizator constant

Multumesc domnule Jean Scurtu, La Multi Ani si dumneavoastra. chiar aveam de gand sa va scriu un mail, ca de la "dezertor la dezertor", care au in comun o patima:pescuitul. Vreau sa va intreb mai multe despre procurarea unor blancuri aici in US.
Va voi scrie un mail.