Heeeeel , ia-i de pe mine
Recomandare combo fly
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Recomandare combo fly
daca mai aud pe unu cu SLV fac atac de panica 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- citizenics
- utilizator constant

Ei na, si eu care credeam ca ar face un combo reusit cu un Cormoran FLYCOR-MR 2,74m #4-6; 
Daca esti cuminte am un combo de clasa 5..... Mulineta Sage care fata de SLV e Mercedes ,un bat din 4 bucati facut de un meserias pe un blanc Smecher Pacific Bay,un snur nou nout Vision Atac si cateva muste Prinzaceoase
la pret de 600 lei si cred ca mai gasesc si o cutie de muste sa ti bagi Urataniile........ 
Io?MuskMd scrie: deci ...clean = clasa 5 ( tavi o sa zica 4)
p.s. buna oferta leowb...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
citizenics scrie:Ei na, si eu care credeam ca ar face un combo reusit cu un Cormoran FLYCOR-MR 2,74m #4-6;
Daaaaaa
Ce Musko, nu-ti place de SLV?
Mulineta buna si fara pretentii, chiar se merita.
Si pentru cei care cer frana si alte rahaturi...de cate ori va trebuit frana aia?
Salut ,Helule decate ori ai vrut sa ti tragi fir de pe mulineta si a luat o mulineta razna scotand mai mult fir decat ti a trebuit si nu mai zic ca de cele mai multe ori se si incurca....si sti foarte bine ca sa inventat Plugu .....de ce sa dam cu sapa
,o viata avem .......si inca una..... maine iti da pestele vietiiiii, si il scapi din cauza SLVului ca nu si face treaba cum trebui....cum e? ca si asa sunt din ce in ce mai putin,,,,.......snur intins 
Si inca o cheste la voi, ce mie unu personal nu-mi da pace.
Adica, rar trecem de pragul 4kg vrem frane cat mai precise, cat mai bengoase cat mai sofisticate.....
Pe cand cei care dau dupa somon aleg sistemul click and pawl.
Asta ce dracu de frana are? o roata dintata si un catel care sa tina putin roata in loc.
Ce frana mai precisa si mai sigura de atat vreti?
Aaaa ca va place sa fiti sofisticati in echipament...bravo voua. Dar nu o mulineta sofisticata va aduce pestele in carlig.
Adica, rar trecem de pragul 4kg vrem frane cat mai precise, cat mai bengoase cat mai sofisticate.....
Pe cand cei care dau dupa somon aleg sistemul click and pawl.
Asta ce dracu de frana are? o roata dintata si un catel care sa tina putin roata in loc.
Ce frana mai precisa si mai sigura de atat vreti?
Aaaa ca va place sa fiti sofisticati in echipament...bravo voua. Dar nu o mulineta sofisticata va aduce pestele in carlig.
Salut ,din cauza unui Slv am scapat cea mai mare stiuca din viata mea .... poate ca daia nu le mai suport ,cum tu nu suporti Flycoru ,.....asta din punctul meu de vedere ... 
Hellu, tu confunzi mere cu pere si tragi concluzii despre visine.
Click & pawl e un sistem f bun de frana penca:
1. nu se intepeneste ca sa risti ruptura
2. nu se slabeste total ca sa risti incurcaturi de fir
3. nu merge in socuri, eventual creste progresiv forta cand ramane putin baking fir pe tambur...
pe langa asta, meseriasii care dau dupa somon cu caraitoare o fac cu bete lungi si ai vazut si tu ce franare pe inele se adauga, mai pui un dest cu bun simt pe tambur si rezulta o frana f buna.
Un sistem de frana pe discuri daca nu e bun, adica scump risti fie sa ti se blocheze fie sa ti se slabeasca drec din te miri ce motive ...caz in care cam pierzi si un peste de un kil daca dai subtire.
Si pe langa asta, nu toti cei care dau la somon dau cu click, mai sunt unii care pariaza pe mulinete vero de salt water cu frane serioase.
Click & pawl e un sistem f bun de frana penca:
1. nu se intepeneste ca sa risti ruptura
2. nu se slabeste total ca sa risti incurcaturi de fir
3. nu merge in socuri, eventual creste progresiv forta cand ramane putin baking fir pe tambur...
pe langa asta, meseriasii care dau dupa somon cu caraitoare o fac cu bete lungi si ai vazut si tu ce franare pe inele se adauga, mai pui un dest cu bun simt pe tambur si rezulta o frana f buna.
Un sistem de frana pe discuri daca nu e bun, adica scump risti fie sa ti se blocheze fie sa ti se slabeasca drec din te miri ce motive ...caz in care cam pierzi si un peste de un kil daca dai subtire.
Si pe langa asta, nu toti cei care dau la somon dau cu click, mai sunt unii care pariaza pe mulinete vero de salt water cu frane serioase.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13