Recomandare combo fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare combo fly
Confirm.O placere sa pescuiesti langa Tavistan.Si ai ce invata 

Eventual sa flenduri furtunu'... pejti prind altii... cel putin anul asta!SVF scrie:Confirm.O placere sa pescuiesti langa Tavistan.Si ai ce invata

Dane, mi-ar face placere sa ne intalnim...
Sa am eu intai cele necesare si facem o "lansare la apa" cu cea mai mare placere. 

Daca nu ai atins inca scule de fly sau a trecut foarta multa vreme , e mai bine sa vezi ce scule are dom Tavistan, inainte de cumparare.Eu unul, daca as incepe fly acuma,si avind posibilitatea, nici nu m-as gindi sa nu ma intilnesc inainte cu un muscar care stie si are marfa deja.dan bobei scrie:Sa am eu intai cele necesare si facem o "lansare la apa" cu cea mai mare placere.
Tu , neavind punct de referinta pentru comparatie, poti foarte usor arunca banii pe geam,el are scule ce stie sigur ca functioneaza bine iar tu vezi cu ochii tai ca musca zboara ca pe Youtube..

In plus, poate gasesti la el o combinatie de fir+lanseta care-ti pica mai bine in mina, si-l traduci de o vinzare la pret camaredesc de dumping...

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Plus ca Tavistan are o gramada de bete, e un colectionar, ar putea sa mai vanda din ele. Ieftin. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13

da da ar fi un bun motiv pt achizitiile de la iarna

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Dragii mei io voua zau ca vi le-as da gratis pe toate! Atata doar ca nu ma-ndur!

branza buna in burduf..... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Comanda este data, in cateva zile trebuie sa apara, este vorba de combo-ul Pursuit 590-4 de la Redington. Era bine sa pot testa mai multe bete inainte, dar nu am cum sa testez la momentul asta, nu am mai pus mana pe un bat de fly.
Am vazut ca e un bat laudat (si la noi si afara), iar pretul este unul bun tinand cont de faptul ca vine echipata cu tot ce e nevoie, exceptand ultimul detaliu si poate cel mai important: musca.
Ca tot veni vorba, spuneti-mi de unde pot cumpara vreo 20-30 muste, in special uscate. Am vazut ca mai am vreo 30 de bucati Mustad (din cele la set). Sunt bune de ceva astea?
Inca o intrebare: e ok sprayul siliconic Cormoran, sau recomandati altceva?
Multam
Am vazut ca e un bat laudat (si la noi si afara), iar pretul este unul bun tinand cont de faptul ca vine echipata cu tot ce e nevoie, exceptand ultimul detaliu si poate cel mai important: musca.
Ca tot veni vorba, spuneti-mi de unde pot cumpara vreo 20-30 muste, in special uscate. Am vazut ca mai am vreo 30 de bucati Mustad (din cele la set). Sunt bune de ceva astea?
Inca o intrebare: e ok sprayul siliconic Cormoran, sau recomandati altceva?
Multam

Cu Pursuit-ul cred ca ai nimerit-o ghine... Inelele-s cam mari din ce stiu da' nu moare calu' din asta... Care-s mustele de la Mustad? Ceva foto? Spray-ul siliconic cred ca-i la fel cam la toti... eu unul pana acuma am folosit doar gel si ulei cdc de la Hends; mi se par foarte bune dar cred ca si siliconul ala face aceeasi treaba; trebuie testat...