pescuit la SINAIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la SINAIA
Salutare
intamplarea face ca intre 9 si 13 august sa imi fac concediul la Sinaia. Puteti sa imi spuneti unde as putea muscari in zona, si cam la ce pesti? de asemenea, ma ajutati cu regimul apelor de acolo? Romsilva, sau trebuie permis?
Va multumesc
intamplarea face ca intre 9 si 13 august sa imi fac concediul la Sinaia. Puteti sa imi spuneti unde as putea muscari in zona, si cam la ce pesti? de asemenea, ma ajutati cu regimul apelor de acolo? Romsilva, sau trebuie permis?
Va multumesc
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Oarecum in zona sinaia e lacul bolboci si scropoasa cu portiunea de rau ce coboara de la bolboci la scropoasa si anume ialomicioara.
Se poate ajunge la scropoasa pe soseaua ce duce dela sinaia la targoviste si urci in munte pe la sanatoriul moroeni.
Dar stiu ca exista drum spre bolboci pe undeva mai aproape de sinaia
Se poate ajunge la scropoasa pe soseaua ce duce dela sinaia la targoviste si urci in munte pe la sanatoriul moroeni.
Dar stiu ca exista drum spre bolboci pe undeva mai aproape de sinaia

Acu cativa ani buni la Busteni, raul care curge pe langa hotelul Silva, in amonte de hotel tinea pastravi.
Acu doi ani intorcandu-ma de pe jepi am vazut cativa pescari la ma dar nu stiu ce prindeau sau daca prindeau ceva si nici in ce regim pescuiau nu stiu.
Poate afli tu in concediu si ne spui si noua.
Acu doi ani intorcandu-ma de pe jepi am vazut cativa pescari la ma dar nu stiu ce prindeau sau daca prindeau ceva si nici in ce regim pescuiau nu stiu.
Poate afli tu in concediu si ne spui si noua.

Pe Azuga
Este pastrav pe Azuga si pe Limbasel, asta e un afluent care se varsa in Azuga chiar la pastravaria Limbasel. Stiu din auzite ca s-a deschis anul asta pescuitul acolo, 15 lei pe zi, mai ramane sa gasesti ocolul silvic, in Azuga, undeva prin centru, langa DN1. Distractie placuta!