lanseta pt streamer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Varga G. Loomis IMX #6, custom made by Sorin Dragoi
Pescuiesc de 3 ani, inclusiv cu streamere de 6cm pt stiuca, folosind o varga #6 G. Loomis IMX, custom made by Sorin Dragoi (Legance). Cred ca te-ai orientat f. bine spre un blank IMX, fiind f. rapid (fast).
Bat pt. streamere
Pescuiesc si eu cu streamere(de fapt am mai spus aceasta tot pe acest site) si culmea mai prind si pesti si nu folosesc un bat special de streamere ci un bat de spinning facut de mine pe blank fly ALL STAR TITANIUM DE 9' W5 +EXTENSIE sau blank ALL STAR TITANIUM 9'W8+ EXTENSIE,betele fiind de 3,5m.
Nu pescuiesc cu snur de fly ci cu FIRELINE de 4lb.,mulineta de spinning DAIWA SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si am observat ca pestii nu au nimic impotriva acestui mod de a pescui al meu(e drept ca aici sunt mai multi pesti,dar nu e vina lor...).
Jean Scurtu
Nu pescuiesc cu snur de fly ci cu FIRELINE de 4lb.,mulineta de spinning DAIWA SS TOURNAMENT 700 sau 1300 si am observat ca pestii nu au nimic impotriva acestui mod de a pescui al meu(e drept ca aici sunt mai multi pesti,dar nu e vina lor...).
Jean Scurtu
Re: Varga G. Loomis IMX #6, custom made by Sorin Dragoi
chiar de asta m-am orientat spre IMX, datorita faptului ca este fast. la stremer ai nevoie de lanseuri mai lungi si rezerva de putere isi spune cuvantullureman scrie:Pescuiesc de 3 ani, inclusiv cu streamere de 6cm pt stiuca, folosind o varga #6 G. Loomis IMX, custom made by Sorin Dragoi (Legance). Cred ca te-ai orientat f. bine spre un blank IMX, fiind f. rapid (fast).
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.