Casting, fly fishing si........competitii

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Thymallus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Thymallus » 06 Iun 2006, 14:32

Dupa mine Kobe are drepate, pastravul de multe ori ataca din agresivitate, lipanul se hraneste si este deci mult mai selectiv. Si pentru mine Lipanul este regele pescuitului la musca.

O intrebare ptr toti: dupa voi competitiilesi concursurile la musca nu distrug sportivitatea acestui stil? (sportivitatea inteleasa in maniera englezeasca, adica pescuitul nu este sportiv pentru ca iti ofera ocazia sa faci miscare..!!!) personal nu subscriu la cocursuri si alte d`alea. Competitia trebuie sa fie intre mine si peste (si nu ma deranjeaza daca el castiga) nu intre mine si colegul de pescuit... parerea mea.
spider

muscarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de muscarul » 07 Iun 2006, 00:37

Thymallus scrie:Competitia trebuie sa fie intre mine si peste (si nu ma deranjeaza daca el castiga) nu intre mine si colegul de pescuit... parerea mea.
subscriu
ai mare dreptate aici
numai vezi tu, in lume sunt fel de fel de oameni, unii orgoliosi, altii deloc. Daca te impaci cu gandul asta, nu ai nici o problema si nici o frustrare, atata timp cat voi doi - tu si pestele- sunteti in hora:)
Parerea mea, parol
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Iun 2006, 06:48

Thymallus scrie: O intrebare ptr toti: dupa voi competitiilesi concursurile la musca nu distrug sportivitatea acestui stil? (sportivitatea inteleasa in maniera englezeasca, adica pescuitul nu este sportiv pentru ca iti ofera ocazia sa faci miscare..!!!) personal nu subscriu la cocursuri si alte d`alea. Competitia trebuie sa fie intre mine si peste (si nu ma deranjeaza daca el castiga) nu intre mine si colegul de pescuit... parerea mea.
Absolut de loc. Daca vei veni la o finala de musca vei constata ca majoritatea celor prezenti nu sunt deloc orgoliosi si nu au venit pentru a dovedi ca sunt mai buni decat altii, ci pur si simplu pentru ca e singura ocazie din an cand ne putem intalni atatia muscari sa facem schimb de experienta. In fiecare an invat o multime de chestii. Mai e si cate unul concentrat pe competitie, dar mai rar. Sunt insa 2-3 zile de povesti despre diverse ape din tara, diverse bete, snururi, muste, s.a.m.d., in prezenta unor oameni foarte agreabili.
Din acelasi motiv merg si in 23 iunie la concursul Romsilva, desi sunt ape pe care nu le-am mai vazut si stiu ca sunt total diferite de ce e in zona mea.

Thymallus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Thymallus » 07 Iun 2006, 10:12

Nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu cred sa fi o chestiune de orgoliu Mihai. Nu ma deranjeaza sa ma intrec cu alti muscari, dar asta se poate face si la un concurs de legat muste, nu obligatoriu pe rau incercand sa umpli cosul, pentru ca astfel este inutil sa mai vorbim despre catch & realese. Stiu sa apreciez compania unor prieteni muscari cu care vorbesc aceiasi "limba" si cu care imi petrec (cand pot) nu numai clipe de neuitat la pescuit ci si la un un pahar sau alte "actiuni" de gasca.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Iun 2006, 21:20

Ok, deci cine vine?
Hai mai bine sa ne intalnim acolo sus la munte pe Vidraru si sa povestim la niste beri ca e mai fain in aerul curat al muntelui decat sa ducem tot felul de discutii care "aluneca" in diferite directii aici, pe net in fata calculatorului :)

Scrie răspuns