totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
Dau o "fuga" la 104 si revin . Nu-mi mai aduc aminte...
"ionutjil" , erati cei 4 din capatul mesei opus intrarii ?(oricum alte locuri nu mai erau fiind ocupate de trupa noastra). Imi aduc aminte de discutia mea cu guvernatorul si ma amuz , omul era total pe dinafara...
Verifica-ti mp-ul .
Verifica-ti mp-ul .
ha ha , noi eram, iar eu cel din dreapta ta. merci mult pentru raspuns, acolo unde zici tu l-am reantalnit pe david in primavara asta, oricum oamenii sunt fully booked pana pe 26 si nu vrem sa renuntam la perioada 12-15. poate ma ajuti cu un alt pont.
merci inca o data
merci inca o data
Inteleg ca perioada 12-15 nov. este deja stabilita... Fac ceva " sapaturi" si-ti dau de veste .
Este stabilita(adica noi vrem si am aranjat cu libere etc.) dar nu am gasit nimic de cazare pe zona. Eventual poate stii ceva pe la caraorman (nu am fost niciodata si parca as face o incercare) Merci inca o data.deltaic scrie:Inteleg ca perioada 12-15 nov. este deja stabilita... Fac ceva " sapaturi" si-ti dau de veste .
P.S. daca ai stii cat am alergat dupa un OSP ca cel cu care ai facut tu senzatie la vremea aceea!!!!
Sa fiu sincer , p'acolo se pare ca este "chifteaua" . Poate fi o alegere inspirata , cel putin acum, pana pe 15 nov. se pot schimba multe. Nu mai cunosc pe nimeni in zona (s-au ridicat in ceruri demult )si cand pescuiesc in lacurile centarale , stau in Gorgova sau Crisan.ionutjil scrie:Este stabilita(adica noi vrem si am aranjat cu libere etc.) dar nu am gasit nimic de cazare pe zona. Eventual poate stii ceva pe la caraorman (nu am fost niciodata si parca as face o incercare) Merci inca o data.
Va urma un mp cat de curand . Pana ajungeti voi , eu mai am 2 iesiri planificate si vor fi stiri proaspete .
Sunt in zona mila 23 de vineri...am pescuit pe Dunarea veche,fortuna,ligheanca,olguta,sontea,canalul visina,canalul baba rada si alte canale care nu le stiu..apa tulbure pe olguta,sontea ..semi tulbure pe fortuna...nu am luat mare lucru...marle in general...la crap doar mici ...la somn la fel...multe barci ...cel putin in zona asta...foarte slab.Salaul in zonele consacrate..inexistent...nu am fost pe unde mi-am propus ...babina,matita ...dar in 15 16 nov. o sa revin si poate atunci...se retine tot...foame mare...Pacat de Delta si frumusetile ei...
Radu , nu cred ca ai pierdut mare lucru , vestile din zona mentionata nu sunt foarte incurajatoare , cel putin deocamdata . Fii sigur ca ajungeam negresit pe acolo daca "adulmecam" ceva . Vor mai fi noutati , cu siguranta , pana la jumatatea lunii noiembrie .Radu_T scrie:nu am fost pe unde mi-am propus ...babina,matita ...dar in 15 16 nov. o sa revin si poate atunci...
Radule ...iar ai plecat inainte
Eu voi fi din 8 noiembrie in zona Crisan ferm convins ca le rup fasul!!
Te sun maine...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Scriu de pe Fortuna. Apa urata. Sontea urata. Olguta imposibila. Am fost in Babina, gherla. Ieri in Iacub am luat ceva. Pixuri multe.