Sejur Delta Dunarii 2017
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sejur Delta Dunarii 2017
Anul acesta dorim sa mergem 4 pescari sportivi, la crap si stiuca, in zona Caraorman.
Am vazut doua locatii:
La Ilie
sau
La Miluta
Ce ne sfatuiti !!! Care locatie este buna ? Poate ne dati ceva detalii ...transfer, cazare, masa, inchiriere barci, lada frigorifica etc. ... s-au vreun telefon pe mp, sa iau mai multe informatii ...
Multumim anticipat !
Am vazut doua locatii:
La Ilie
sau
La Miluta
Ce ne sfatuiti !!! Care locatie este buna ? Poate ne dati ceva detalii ...transfer, cazare, masa, inchiriere barci, lada frigorifica etc. ... s-au vreun telefon pe mp, sa iau mai multe informatii ...
Multumim anticipat !
Re: Sejur Delta Dunarii 2017
Nu recomand La Miluta!
Camerele sunt ceva gen 2mx2m, cu tot cu baie....In schimb bucatareasa f buna.
La Ilie nu cunosc...
Camerele sunt ceva gen 2mx2m, cu tot cu baie....In schimb bucatareasa f buna.
La Ilie nu cunosc...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:.In schimb bucatareasa f buna..

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Buna ,la ce?singurul loc din Delta unde am mâncat dimineața. De frica! Ca noutate gastro pentru mine, am fost servit tacâmuri de somn (ce a rămas în urma fileului)prăjite, ca variație la veșnicul caras.și un fel de supa de peste. la 35 de lei mic dejun si cina ,în noiembrie2016,luati mâncare de acasa.păcat de pozitia excelentă a locației. "ilie" e departe la capitolul asta, din păcate capacitatea de cazare e mica si conditii nashpa privind baia.
@Rine - eu am fost in 2015; mancarea a fost excelenta (la asta ma refeream, Cosmin), in schimb camerele de toata jena
dupa o noapte am fugit...
Asa este, pozitia pensiunii este de vis....aproape ca nu exista trafic pe canal

Asa este, pozitia pensiunii este de vis....aproape ca nu exista trafic pe canal
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
sau Pontonul lui Emil pe canalul Puiu-Rosu ...
Daca locatia nu e fixa,mai bine mergi la Mila 23,acolo pot sa it recomand cazare buna si mancarea este foarte gustoasa.
De fiecare data cand am mers in delta numai acolo am fost,si deja s-au strans vreo 7-8 expeditii.
Pretul destul de ok zic eu.
De fiecare data cand am mers in delta numai acolo am fost,si deja s-au strans vreo 7-8 expeditii.
Pretul destul de ok zic eu.
Fir intins!
NU recomand la Milut, mancare jalnica si doar caras 7 zile din 7, caldura putina spre deloc, slab si la conditiile de cazare
cel mai urat lucru a fost in privinta pretului care s-a modificat dupa bunu plac al domnului Milut
De EVITAT!
cel mai urat lucru a fost in privinta pretului care s-a modificat dupa bunu plac al domnului Milut

De EVITAT!
-
- utilizator constant
Si cat a fost pretul la Milut ?...cazare?...halimos?....
Am trecut si eu pe langa pensiune de cateva ori si mi-a facut cu ochiul ...pozitia mai ales,este aproape de locul cu norocul
Mentionez ca in 99% din iesiri sunt cu sotia..nu sunt haiduc
Am trecut si eu pe langa pensiune de cateva ori si mi-a facut cu ochiul ...pozitia mai ales,este aproape de locul cu norocul
Mentionez ca in 99% din iesiri sunt cu sotia..nu sunt haiduc

- wilddanube
- veteran
Cisko
Da-mi telefon si va rezolv
Veti avea un singur dezavantaj - cazarea departe de apa >
Da-mi telefon si va rezolv
Veti avea un singur dezavantaj - cazarea departe de apa >
www.wilddanube.ro