Pastravi Curcubei

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Închis
Avatar utilizator
MeHigh
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 295
Membru din: 18 Dec 2004, 03:23
Contact:

Mesaj de MeHigh » 06 Iul 2008, 02:20

Kunti "you're to easy!"
Nu te enerva ca pierzi ideile shi treci de la una la alta demonstrand lipsa de coerentza .... shi shcoala implicit. Daca te lauzi de un IQ dupa care "cresc peshtii" (asha intelijentza mai rar, nici macar nu incerc sa intzeleg ce vrei sa zici buahahahahha...) atunci trebuie sa incerci sa combatzi ideile mele nu propozitzii scoase din context. Dar poate te iau cu lucruri prea complicate ... stai sa povestim in termeni mai simpli:
Eshti un personaj extraordinar, shi cred ca eshti indreptatzit sa inventezi reguli in pescuitul sportiv modern (mai ales dupa ce tzi-am vazut fatza...).
Inca odata mi-ai dat dovada ca eshti un zeu al pescuitului.
Din pacate "oamenii" de un anumit gen nu sunt intzeleshi in tzarile unde ajung. Ce daca manaca shi ramele din gradina, ce daca omoara peshtii cu care sunt populate apele? Ce daca ajung in ziare shi nemernicii de "octzidentali" au impresia ca tot romanu e asha fomist shi bun de nimic. Bine macar ca shi ceilaltzi sunt bagatzi in aceeashi oala shi se bucura nespus.
Eu nu te-am facut fomist, eu am daschis numai cutia shi ai intrat singur in ea.
Defesivitatea de care dai dovada implica un complex de inferioritate care te face ushor de "punctat". Acuma trebuie sa te decizi daca nu crezi ce peshti prind eu (cand itzi spun de ei) sau nu te intereseaza (cand exista poze sa-i confirme). L-ai vazut pe Homer in The Sipmsons? E simpatic , tu nu!
Apelativele de genul "mah" denota o provenientza pastorala de gen ciobanesc prin care tu intelectual rasat te adresezi in momente critice. Ma simt copleshit din nou... Cat caracter Dom'le ... Cata finetze!
Shi la faza cu "mai bine inalt sanatos shi deshtept decat pitic bolnav shi prost", trebuia din nou sa te gandeshti la ideea general , nu la propozitzii de conext. Nu de alta dar iarashi ai demonstrat ca am punctat... deci nici femeie nu ai (nu ca m-ash mira).
Pozele pe care le-am vazut cu personajul tau istoric (scuze da chiar ca semeni cu stema Moldovei) erau cu tine shi nenumarate hoituri de pastrav. Pentru Finlanda sunt peshti impresionant de ... nici cum! (shi mortzi)
Iar "recordurile" tale, chiar daca sunt adevarate, sunt nimic. Shi ma refer aici strict la Finlanda.
Deci ca sa impachetam ideile mai strans, nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie ce reguli debitezi, pentru ca eshti un nimeni atat ca om cat shi ca pescar. Doar un cioban moldovean, fara shcoala, slab pescar, fomist shi onanist, (ar trebui sa pun poza ca sa vezi shi cum aratzi) apasat de complexe de inferioritate shi pornit sa arunce cu pietre in geamurile caselor mai bune! Sa nu crezi ca am recurs la injurii. Nop! Toate cate le-am scris sunt concluziile la care am ajuns aproape matematic pana acum. Ar trebui sa fiu cioban sa recurg la apelative gen "fraiere" fara sa am o acoperire. Cu toate ca daca ne gandim bine, aproape singur ai demostrat toate cele de mai sus.... fara sa fi nevoit... deci mdeah... eshti shi fraier!

Avatar utilizator
kuin tauti
veteran
veteran
Mesaje: 1851
Membru din: 22 Noi 2007, 21:12
Localitate: Renolandia

Mesaj de kuin tauti » 06 Iul 2008, 05:15

MeHigh scrie:Kunti "you're to easy!"
:lol:

pina una alta pt tine numele userului este kuintautti... invata sa scri ! :lol:
MeHigh scrie:Nu te enerva ca pierzi ideile shi treci de la una la alta demonstrand lipsa de coerentza .... shi shcoala implicit.
unde vezi tu ca m-am enervat sau am dedemonstrat lipsa de coerenta ?

citeazama !

se scrie scoala... implicit...
MeHigh scrie:Daca te lauzi de un IQ dupa care "cresc peshtii" (asha intelijentza mai rar, nici macar nu incerc sa intzeleg ce vrei sa zici buahahahahha...) atunci trebuie sa incerci sa combatzi ideile mele nu propozitzii scoase din context.
io ma laud ? m-ai auzit pe mine ca ma dau licentiat ?

nu tu ai spus asta ca din cauza mintilor intelepte de aici nu cresc pesti ?

vrei sa te citez ? aia uitat de la mina pin la gura ?... n-ai decit sa faci pe prostu... fi sigur ca mai sint si alti care citesc si inteleg ce se scrie...
MeHigh scrie:Dar poate te iau cu lucruri prea complicate ... stai sa povestim in termeni mai simpli:
aaaa... stai sa ma... ma... ma ... intimidez !.. tu esti asa de simplu de complicat... iei la japca dar te dai pescar...

e termenul indeajuns de simplu ?

chiar si tu intelegi ?

clar io nu pot sa inteleg de ce draqu te mai scremi atita... :lol:
MeHigh scrie:Eshti un personaj extraordinar, shi cred ca eshti indreptatzit sa inventezi reguli in pescuitul sportiv modern (mai ales dupa ce tzi-am vazut fatza...).
ai probleme cu aspectul meu fizic cind nu iti convine adevarul ?

cind o lume intrega considera de la sine inteles ce zic eu... tu in mintea ta... o intelegi â€

Avatar utilizator
kuin tauti
veteran
veteran
Mesaje: 1851
Membru din: 22 Noi 2007, 21:12
Localitate: Renolandia

Mesaj de kuin tauti » 06 Iul 2008, 05:20

ba frate...

filmul spune tot !

ce tot o dai tu la sucite si te zvircolesti ca rima ?

crezi ca te ajuta cu ceva faptul ca ma faci pe mine in toate felurile inventind vrute si nevrute ?

ba cu lebede ... ba ca prind... ba ca nu ... ba ca sint fomist ... ba ca nu am femei... ba c-as prost ... ba ca nu-s fin si educat... :lol:

la-so in pui mei si dute si mai ia unu la japca si te-ai scos !

Avatar utilizator
Michael
Moderator
Moderator
Mesaje: 4177
Membru din: 28 Iun 2004, 05:25
Localitate: Timisoara

Mesaj de Michael » 06 Iul 2008, 05:30

topic inchis
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis