Hmmm, cu parere de rau, desi e unu din cele mai lungi mesaje, posibil cel mai lung....
Deci kuintautti, greseala strategica, parerea mea, trebuia s-o dai pe misto.
Asa ai raspuns numa la citate scoase din context care te avantajau.
No acu pe bune, uite de exemplu fix io am loat unu din cei mai mari pesti ai mei agatzat de cap. Deci habar n-am ce s-a intamplat acolo, chestia e ca mi-a dat, adica a atacat fara drept de apel, in traducere a venit el la mine nu io la el, am intepat, drill, alea, alea, l-am scos, pozat, mancat, mare pescar.
Dupa logica lu kuintautti sunt jepcar. No problemo, accept epitetu, de-abia astept sa mai iau unu tot asa.
Da ma intreb si io ca sa lamurim dreacu odata treba asta cu japca.
Daca pestele a binevoit sa dea cu cu capu, coada, spinarea, antebratzu, femuru, pectoralu sau sterno-cleido-mastoidianu in bobleru meu ce vina am io? Poate asa a vrut el sa atace, nu? Adica mi se pare mai credibil ca a ratat el ceva in atac sau a atacat atipic decat faza ca a venit bobleru ala zbarnaind ca toti dracii si l-a suprins de dorsala pe bietu pastrav care tocmai pastea linistit alaturi de o cireada de chinezi si nu vedea nu auzea, nici prin cap nu ii trecea...
Hai sa mai si gandim, un rapitor (deci vorbim de rapitori, da?)e construit sa detecteze tot ce misca in apa, cum dreac sa-l surprinda si sa-l mai si agatze un bobler??? Deci aceeasi rapitori pe care ca sa-i prinzi tre sa ajustezi naluca la nivel de detaliu, adica tre sa pui un bobler mai mic cu un cm, sa dai cu shad verde gliter in loc de verde simplu, tre sa bagi uscata nr. 16 cu CDC , ca aia nr. 14 ti-o refuza, fir de .14 in loc de .18 adica pesti care detecteaza cele mai mici detalii se lasa intepati cu nonsalanta de ditati bobleru ...
Sa zicem ca la plastice moi ar fi ceva sanse, desi...
De mentionat ca japcarii vero, adica aia cu scule de japca si intentie de japca se concentreaza pe sportu asta iarna, adica in perioada cand pestii sunt letargici si au simturile mai amortite. In plus, in general se prind pesti pasnici mari, care desi detecteaza minunatia venind prin apa, o ignora, cam ca hipopotamii care sa lasa ciuguliti de pasari. La dimensiunile alea nu mai au dusmani naturali.
Io zic ca e mai rationala varianta cu atacu ratat, atac atipic sau ceva accident in drill decat asa zisa japca neintentionata.
Cu posibilele exceptii de rigoare.
Care confirma regula.