Nu tu ai inceput cu acuzele de japca? daca un peste e agatat accidental nu inseamna ca e luat la japca. Si tu ai inceput cu acuzele de japca.
Nici ce a postat cel care te-a provocat nu e corect. nu am spus nicaieri ca nu am citit ce a scris el Dar raspunsul tau m-a dezamagit
Ai vazut ca si ovidiu a postat un peste prin accidental? Sau si aia este tot japca 100% Hai acuza-l si pe el ca-i jepcar.
Daca mie imi face placere sa prin pesti cu mana de sub pietre, buturugi, etc sunt braconier??
da man ne-ati facut boieri

dar noi inca v-a tinem acolo in est din banii nostri, din vest nu din banii alor vostri care lucreaza afara. Stii cati bani s-au intors in jud arad din banii cu care a contribuit la bugetul national in 2005? Doar 20% restul au fost redirectionati spre alte judete din estul si sudul tarii care au incheiat anul pe "minus" Dar faptul ca ai inceput sa te iei de zonele de provenienta a fiecaruia dintre noi este jenant.
p.s. ovidiu te rog sa ma ierti ca te-am bagat in discutie, dar na vreau sa vad daca e impartial