Te referi cumva la barajul unde sunt si pistele de canotaj?
Aaaa... Sa nu uit!! Foarte tare poezia! Pacat ca nu sunt mai multi ca tine...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
modigliani scrie:
Taticule , odata ce ader la un forum , facand etimologia cuvantului , se cheama ca accept de bunavoie sa intru intr-o comunitate in care scopul principal este ..... DIALOGUL ! Ori , crede-ma , apas pe ce-o fi nevoie ca postarile mele sa fie cate se poate de lizibile si inteligibile pentru interlocutorii mei , pentru cititorii spuselor mele . Fac asta din respect pentru ei , pentru limba Romana , pentru propria-mi persoana . . Ce-mi spui tu , treaba aia cu lene de a apasa pe ,, stift " este echivalent cu ,, am fost sa ma pis da' mi-a fost lene s-o mai si scot din pantaloni . Asa ca de pisat m-am pisat , dar pe mine " . Ma-ntelegi ? O sa justifici la fel ? Ai sa-mi spui ca-i treaba lui , ca se pisa unde vrea ? .... Bun ! ..... Sa fie sanatos , insa n-are ce cauta langa mine . Pute .
Tu crezi ca noi , oameni in toata firea , cu probleme , cu griji , in loc sa venim aici seara sa ne relaxam vorbind despre pescuit ..... stam sa dam in bobi sau cu ulcica .... sa ghicim ce vrea sa spuna Agariciu' asta ? Chiar crezi ca n-am cu ce-mi umple timpu' ?
......................................
Mersi pentru aprecieri !
.... De ce nu-ti iei niste carti de colorat ? Sau Rahan ! Ca-n Rahan e mai mult cu poze ..... E doar cateva gogoloaie albe in care scrie ce zice aia din poze . Si nu scrie mult , ca aia vorbea putin . Ei era mai mult cu faptele , nene , oameni de isprava , nu .... asa ..... orcum .colega scrie: decit ca atita scris ma doare capu rau dupa 2 algoclamine intaleg .
Exact !!! Ele e !colega scrie:stift e voblerele alea micutele?