A fost cineva in delta 2011

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

MCatalin
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iul 2011, 11:05

Multumesc

Mesaj de MCatalin » 13 Iul 2011, 12:02

Multumesc pentru informatii.

Am reusit sa vorbesc cu domnul Stefan (mentionat mai sus) si mi-a explicat problema cu campatul. Am vorbit sa inchiriez o barca de la el si ma va conduce el spre un loc bun de campare si pescuit.
Singura problema pe care o mai am este starea drumului. Domnul Stefan mi-a spus ca este "cat poate fi el de bun" ... nu prea imi dau seama ce vrea sa spuna cu asta dar sper sa intre pe forum un sofer ce a trecut pe acolo de curand sa imi explice mai clar.
Multumesc inca odata.

Avatar utilizator
CipU
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 148
Membru din: 10 Aug 2004, 18:56
Localitate: Iasi

Mesaj de CipU » 13 Iul 2011, 12:25

Catalin , de ce nu parchezi masina in tulcea pe faleza(5 lei /zi) si mergi cu pasagerul sau catamaranul pana la gorgova ?
e mai comod - asa ai un drum de 20 km pe care-l parcurgi cu 10-15 km ora.
fir intins

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1222
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Mesaj de deltaic » 13 Iul 2011, 13:10

Drumul de la bac pana la Partizani si chiar 2 km mai departe este pietruit.Restul drumului prezinta zone cu probleme si daca ploua totul s-a sfarsit.cam dupa 2 zile se poate merge. Merg in Gorgova de cel putin 5 ori pe an si am fost pus in cele mai diferite situatii. Oricum am jurat sa nu mai merg cu masina pana in Gorgova !

MCatalin
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iul 2011, 11:05

Mesaj de MCatalin » 13 Iul 2011, 14:02

CipU scrie:Catalin , de ce nu parchezi masina in tulcea pe faleza(5 lei /zi) si mergi cu pasagerul sau catamaranul pana la gorgova ?
e mai comod - asa ai un drum de 20 km pe care-l parcurgi cu 10-15 km ora.
fir intins
Datorita programului strict pe care il au ... doresc sa ajung cand vreau si sa plec cand vreau, mai este vorba si de bagaje ..stand la cort se vor aduna ceva bagaje pt. 8 persoane. Masinile sunt un logan si un pajero din 98 sper sa faca fata.
De la Partizani pana la Gorgova sunt 14 km.

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1222
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Mesaj de deltaic » 13 Iul 2011, 14:13

Inca nu s-a inventat masina care sa mearga Gorgova-Partizani dupa ploaie. Am vazut abandonate de la Nissan Pajero,Hummer,Toyota Land Cruiser pana la Mercedes G. NU trebuie mers prin porumb,de regula ramai fara toate 4 cauciucuri. Varianta cea mai buna pt mine este cea cu parcarea la vila albastra de pa malul Dunarii(2 km de Partizani)si transfer cu barca ganflabila cu motor(15 cp) sau chemat unul din numerosii prieteni din Gogova sa ne ia.

Avatar utilizator
modigliani
veteran
veteran
Mesaje: 1209
Membru din: 17 Aug 2010, 14:36
Localitate: Atlantida

Mesaj de modigliani » 13 Iul 2011, 16:20

wilddanube scrie: Sunteti printre primii care ati prins pe natural. Dati mai multe detalii !!
Imi permit sa intervin si eu , adevarat - nu cu stiri din Gorgova ci din Mila 23 . O fac pentru cei interesati de zona .

Acum 5 saptamani pe Stipoc , canalul Razboinita si un lac tangent al acestuia am facut ..... ,, asasinat " . La orice naluca din orice pozitie ! Faceam pariuri intre noi ca la tenis , jucam ,, cate din 10 " . Am avut privilegiul de-a valorifica 8 din 10 aruncari .

Stiucile la limita punctabilului , undeva intre 40 si 60 de cm ( marea maj ) cu cateva exceptii care-au depasit 70cm .

.............................................

Impresionat de iesirea respectiva am ,, recidivat " cu doua week-end-uri in urma . Aceleasi locuri , aceleasi naluci . Rezultate ...... ZERO . Dupa discutiile cu localnicii am aflat ca e stiuca tot pe Stipoc insa in extrema dreapta a acestuia - urcand din Mila ( pt cine nu stie - a facut un prag , un obstacol care nu poate fi trecut . cel putin nu la cota asta ) . Am fost acolo unde iarasi am fost ..... ,, campion " cu ....... 4 capturi / zi ( ultimele doua zile ale sejurului ) si unde spinner-baitul cu ,, fusta " galbena-fluo a facut legea in favoarea clasicelor table .

............................................

Radacinosu' , Trei Iezere , Fortuna , 20-ul , etc ....... au fost zgarcite tare ! Doar cativa bibani ametiti . Diminetile si serile am cautat avatul pe Dunarea Veche la confluenta cu Eracle . Este prima mea iesire-n Delta in care ...... nu l-am vazut la culoare .

..................................................

Si ca ultim amanunt : cu noi acolo , de la o apa limpede clestar s-a ajuns la ,, Cafea cu lapte " . Pana chiar in mijlocul lui Trei Iezere ( in ultima zi a sederii ) .

Una peste alta ........ o mai caut p-acolo pe la toamna tarziu !

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1222
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Mesaj de deltaic » 13 Iul 2011, 16:52

>modigliani< Acum 4 saptamani facusem febra musculara de cate stiuci prindeam. Ca exemplu,acum ceva timp,am avut o partida mamorabila pe Merhei cu capturi impresionante.Cred ca am prins peste 150 buc de persoana in 6 ore.La 3 zile dupa lacul parea mort. Exemplele pot continua. Satisfactia mea personala este sa prind cand sunt perioade slabe. Odata am pierdut 4 zile cautand un loc bun si l-am gasit in zona "Garla Turceasca" pe Sf.Gheorghe,eu plecand din Gorgova. Anul trecut pe lacul "Dracului" cand toata lumea prindea stateam la pescuit maxim 2 ore.Devenea banal.Se prindea cu orice.Am plecat spre zone neincercate. Din cauza asta evit incintele.Nu spun ca nu pescuiesc in astfel de zone dar foarte rar. Chiar daca apa este aproape bors peste 2 saptamani sunt in zona.

sherbamont
veteran
veteran
Mesaje: 556
Membru din: 03 Noi 2009, 11:21
Localitate: bucuresti

Mesaj de sherbamont » 13 Iul 2011, 21:45

deltaic scrie:>modigliani< Acum 4 saptamani facusem febra musculara de cate stiuci prindeam. Ca exemplu,acum ceva timp,am avut o partida mamorabila pe Merhei cu capturi impresionante.Cred ca am prins peste 150 buc de persoana in 6 ore.La 3 zile dupa lacul parea mort. Exemplele pot continua. Satisfactia mea personala este sa prind cand sunt perioade slabe. Odata am pierdut 4 zile cautand un loc bun si l-am gasit in zona "Garla Turceasca" pe Sf.Gheorghe,eu plecand din Gorgova. Anul trecut pe lacul "Dracului" cand toata lumea prindea stateam la pescuit maxim 2 ore.Devenea banal.Se prindea cu orice.Am plecat spre zone neincercate. Din cauza asta evit incintele.Nu spun ca nu pescuiesc in astfel de zone dar foarte rar. Chiar daca apa este aproape bors peste 2 saptamani sunt in zona.
clar,daca e bors merge efzet de12 auriu.....cu ancora suedeza...
vin sa-ti arat

MCatalin
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 4
Membru din: 08 Iul 2011, 11:05

Mesaj de MCatalin » 14 Iul 2011, 07:35

deltaic scrie:Inca nu s-a inventat masina care sa mearga Gorgova-Partizani dupa ploaie. Am vazut abandonate de la Nissan Pajero,Hummer,Toyota Land Cruiser pana la Mercedes G. NU trebuie mers prin porumb,de regula ramai fara toate 4 cauciucuri. Varianta cea mai buna pt mine este cea cu parcarea la vila albastra de pa malul Dunarii(2 km de Partizani)si transfer cu barca ganflabila cu motor(15 cp) sau chemat unul din numerosii prieteni din Gogova sa ne ia.
Hai ca m-ai speriat si pe mine si pe prieteni mei ...si am rezolvat sa ne ia domnul Stefan din Partizani cu o barca pana in Gorgova. Promit sa revin cu detalii si poze. Multumesc pt. informatii

deltaic
veteran
veteran
Mesaje: 1222
Membru din: 08 Mai 2011, 19:45

Mesaj de deltaic » 14 Iul 2011, 13:05

Ai luat cea mai inteleapta decizie. Este pacat ca o calatorie de placere sa se termine rau. Drumul nu e stralucit nici cand este uscat (vorbim de bucata Partizani-Gorgova).

Scrie răspuns