unda verde la stiuca pe Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 27 Oct 2010, 09:21

Nu este asa mare aglomeratie acolo. Am fost in vara la crap (cea mai mare captura a fost de 7.2kg) si desi era weekend mai erau inca 2 pescari. Balta este intradevar foarte frumoasa cu portiuni de stuf, insulite, plauri....este necesara barca. Sigur este stiuca si salau (am vazut poze cu o captura de anul trecut a lui Dan Alecu (vezi persoane de contact) cu o stiuca de >6kg).
Puteti vedea si site-ul baltii : http://www.chiroiu4greenlake.ro/

adrian99
veteran
veteran

unda verde la stiuca

Mesaj de adrian99 » 27 Oct 2010, 09:32

este adevarat ca sunt exemplare mari de stiuca(personal 5,2la shad de 10cm alb)insa am vazut(este drept in poze exemplar de 9kg prins din barca).

este o balta cu multe structuri subacvatice
recomandabil"poperul,walk-baitul,oscilanta(mai ales din barca).

eu am pescuit-o din februarie pana-n aprilie(anul acesta)cu rezultate bunicele.
evident C&R.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 27 Oct 2010, 13:18

george-alexandru scrie:In spirit de colegialitate cu balta vecina din amonte(chiroiu 3)care are nevoie de un nivel al apei foarte scazut pt a recolta fitofagul,suntem nevoiti in zilele urmatoare sa scadem si noi nivelul apei cu 25-30 cm fata de nivelul actual.Pe aceasta cale administratia baltii Chiroiu 4-Green Lake isi cere scuze pt eventualele inconveninte.In maxim o saptamana situatia se va remedia si nivelul apei va ajunge la normal.

Va multumim.

Pt relatii suplimentare:

- George Alexandru – 0761.284.968/ 0723.878.564
Anul asta nu ati mai anuntat si ne-am luat teapa 4 pescari de am pierdut timpul pt 100 km. Halal conducere, anul trecut ati procedat la fel, ati anuntat de nivelul apei scazute, dupa ce si-au luat teapa zeci de pescari la rapitor.
Chiar asa e de greu de anuntat pe internet sa stim si noi sa nu ne facem planuri..?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Oct 2010, 13:19

Bibane ... nu puteai da un telefon scurt ? :? ....intreb si eu
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Re: unda verde la stiuca

Mesaj de ANDREI RIGA » 27 Oct 2010, 15:14

adrian99 scrie:dar nr de telefon lasate de george?
le-ai folosit?
Dupa cum sunt sigur ca ai remarcat, era ora 07.22. Mi-am zis ca un post n-are ce strica si cu siguranta ma va ajuta sa nu uit despre chestia asta!

Crezi ca mai sunt inca pescari la pluta?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 27 Oct 2010, 15:24

Am vorbit intre timp. Conditiile financiare sunt la fel ca anul trecut. Balta tot scazuta este !

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 27 Oct 2010, 17:25

Nemernic scrie:Bibane ... nu puteai da un telefon scurt ? :? ....intreb si eu
Ce sa zic...unu la mana nu am telefonul si doi la mana, chiar daca il cautam pe forum nu cred ca sunam, nu am absolut nimic in comun cu adminul baltii si nu-l deranjam cu telefonul. Nu imi inchipuiam ca in fiecare an scade apa in halul asta, am zis ca anul trecut a fost un accident.

Scrie răspuns