Pescuit pe Dunare zona Giurgiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
Ca sa pescuiesti pe dunare la giurgiu iti trebuie permis vizat la giugiu pentru ca iei au in "ingrijire" segmentul respectiv de apa. Anul trecut am avut si eu pg de la giurgiu si l-am obtinut intr-o saptamana. te duci acolo cand e zi de depus actele cu permisul de pescuit vizat, il lasi la ei si te duci dupa o saptamana in ziua de ridicat acte pe care ar fi bine sa le aflati inainte sa va duceti acolo ca sa nu bateti drumul de pomana. De pescuit noaptea se poate pescui dar mai trebuie sa-ti iei nush ce autorizatie pe langa pg care se da pe o singura noapte de la punctul de graniceri de care apartine segmentul de dunare si care anul trevut era 50 000. Daca mai vrei pe inca o noapte te mai duci o dta dimineata si mai platesti 50k.
Dane, nu am putut sa nu observ ce aversitate manifesti fata de tinerele asociatii de pescuit. De ce oare? Ma intreb ce ati fi facut voi daca, ipotetic vorbind, AJVPS-ul ar fi avut un site despre pescuitul rapitorilor si voi nu ati mai fi avut voie sa faceti altul, HA?
Fire incinse!!!
Dane, nu am putut sa nu observ ce aversitate manifesti fata de tinerele asociatii de pescuit. De ce oare? Ma intreb ce ati fi facut voi daca, ipotetic vorbind, AJVPS-ul ar fi avut un site despre pescuitul rapitorilor si voi nu ati mai fi avut voie sa faceti altul, HA?
Fire incinse!!!
Fire zmucite!
- Bogdan_Alex
- veteran
io nu inteleg ce e cu aceste asociatii. Daca li s-a oferit un patrimoniu tre' sa aiba grija de el. Insa presupun ca ei doar iau bani de la cotizanti. In cazul asta ma gandesc sa-mi fac si eu o asociatie d-asta, daspinningmaster oare ti se pare corect sa-mi dai mie niste bani in cazul asta, eu nefacand nimic pt ei?
pui problema gresit, ce-are una cu alta ?
eu nu am adversitate si nici o problema chiar cu nici o asociatie noua
eu am o problema simpla: ce platesc si ce primesc
in cazul permisului cumpar dreptul de a pescuis sportiv, si e normal sa ma intreb daca cei carora le dau banii au dreptul legal sau moral sa mi-l vanda
atata tot
si nu cred ca o asociatie nou infiintata prin tecuci are vreo legatura cu pescuitul pe dunare si poate sa-mi ia mie banii ca sa-mi dea dreptul sa pescuiesc la giurgiu
tinand cont ca vigneta n-a aparut
eu nu am adversitate si nici o problema chiar cu nici o asociatie noua
eu am o problema simpla: ce platesc si ce primesc
in cazul permisului cumpar dreptul de a pescuis sportiv, si e normal sa ma intreb daca cei carora le dau banii au dreptul legal sau moral sa mi-l vanda
atata tot
si nu cred ca o asociatie nou infiintata prin tecuci are vreo legatura cu pescuitul pe dunare si poate sa-mi ia mie banii ca sa-mi dea dreptul sa pescuiesc la giurgiu
tinand cont ca vigneta n-a aparut
- daspinningmaster
- utilizator constant
Dane, atunci imi cer scuze, probabil te-am inteles eu gresit. Este clar ca o asociatie din tecuci , bucuresti sau orice alt oras sau judet prin care nu trece Dunarea nu iti poate da un permis care sa iti permita sa pescuiesti pe Dunare. Daca ei sustin asta atunci e nasol. Treaba asta se va putea face numai dupa aparitia vignetei care Dumnezeu stie cand o sa intample.
Asociatiile de pescuit pot elibera permise valabile doar in apele judetene ca si AGVPS-urile din cate stiu eu. Reciprocitatea intre agvps-uri de care se vorbea mai sus in topic din experienta me nu prea exista. Eu anul trecut aveam permisul vizat pe Braila si a trebuit sa-mi pun si viza pe giurgiu ca sa-mi dea granicerii pg-ul.
Scuze inca o data daca te-am inteles gresit.
Fire incinse!!!
Asociatiile de pescuit pot elibera permise valabile doar in apele judetene ca si AGVPS-urile din cate stiu eu. Reciprocitatea intre agvps-uri de care se vorbea mai sus in topic din experienta me nu prea exista. Eu anul trecut aveam permisul vizat pe Braila si a trebuit sa-mi pun si viza pe giurgiu ca sa-mi dea granicerii pg-ul.
Scuze inca o data daca te-am inteles gresit.
Fire incinse!!!
Fire zmucite!
- daspinningmaster
- utilizator constant
Bogdane asociatiilor astora abia de anul asta li se dreptul sa distribuie permise, hai sa asteptam un pic savedem ce se intampla inainte sa criticam. Din nefericire si eu cred ca marea lor majoritate o sa dea rasol dar atunci lumea o sa vada si nu se va inscrie nimeni la ei.Bogdan_Alex scrie:io nu inteleg ce e cu aceste asociatii. Daca li s-a oferit un patrimoniu tre' sa aiba grija de el. Insa presupun ca ei doar iau bani de la cotizanti. In cazul asta ma gandesc sa-mi fac si eu o asociatie d-asta, daspinningmaster oare ti se pare corect sa-mi dai mie niste bani in cazul asta, eu nefacand nimic pt ei?
Cat despre treaba cu patrimoniu si cu grija pentru el, te intreb akum eu pe tine, ce face ajvps-ul de 50 de ani incoace?????????????
Imi permit sa raspund tot eu: ADUNA COTIZATII !!!!!!!!
Fire zmucite!
- Bogdan_Alex
- veteran
aaaaa clar ca nici Ajvps-ul nu face nimic, n-am vrut sa spun asta. In mintea mea vad urmatorul scenariu: Astia noi vad ca merge sa scoti bani din piatra seaca si iau modelul Ajvps-ului care freaca duda de pe vremea lu' impuscatu'. Ca asa e la romani, modelele rele se dobandesc imediat. Ceea ce am vrut sa exprim ca daca ai "paduchi" nu tre' sa-i lasi sa se inmulteasca.
danr, tu de exemplu unde ti-ai vizat permisul inainte sa il dai pt PG? daca o sa ma duc in delta alti bani,alta viza, alta mancare de peste?! cat a costat viza acolo unde l-ai vizat? eu sunt student,cred ca inca mai am o reducere.
danr, tu de exemplu unde ti-ai vizat permisul inainte sa il dai pt PG? daca o sa ma duc in delta alti bani,alta viza, alta mancare de peste?! cat a costat viza acolo unde l-ai vizat? eu sunt student,cred ca inca mai am o reducere.
-
- junior
pescuit pe dunare zona giurgiu
nu credeti ca ar fi mai bine ca in fiecare oras sa existe o filiala de unde sa poti scoate permis pe dunare in zonele care vrei,si ei sa se duca la politia de frontiera sa puna stampila pentru ca defapt este in interesul lor nu-i asa?.eu sunt din Bucuresti si a trebuit sa ma duc pana la Oltenita,dupa ce am luat permisul am fost la pol. de frontiera(asta a fost intr-o marti) dupa ce l-am lasat acolo mi-a spus sa ma duc doar vinerea intre orele 13-15 vi se pare normal?.dupa atatea drumuri eu folosesc permisul doar 3 saptamani pe an cand ma duc in concediu la soacramea care este din zona Greaca
Pescarul inrait
- Bogdan_Alex
- veteran
-
- veteran