Pescuit pe Dunare zona Giurgiu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Mar 2006, 18:53

Pana la urma iti da PG-ul la Giurgiu pe baza de cotizatie platita la un AVPS din Bucuresti? Ma refer strict la cadrul legal, nu la mofturile lor.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Mar 2006, 21:32

vulturul stie
daca viza la un avps bucuresti este legal valabila pe dunare la giurgiu, atunci trebuie sa-ti dea
adica ar trebui sa mearga daca ajvps-urile chiar au reciprocitate peste tot, cum se lauda

sincer, oricum nu vad motivul pentru care ai viza in bucuresti
ca sa fii legal pe arges sau de ce ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Mar 2006, 23:25

Exact ;).
Cu lacrimi Bastus!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 30 Mar 2006, 00:18

danr scrie: sincer, oricum nu vad motivul pentru care ai viza in bucuresti
ca sa fii legal pe arges sau de ce ?
Mi se pare chiar foarte normal. Daca vreau sa ma duc sa pescuiesc pe Arges de exemplu doar n-o sa stau sa bantui la toate ajvps-urile din judet care nici nu stiu unde sunt...asa ca idee. Plus ca nu sunt non-stop ajvps-urile sa poti ca la ora 6 sa fi si pe balta.

stefand2004
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefand2004 » 12 Apr 2006, 13:52

Multumesc danr pentru numerele de telefon !!! Ma bucuru faptul ca scutesc cateva drumuri pt cazier !! Esti sigur ca nu imi trebuie ??

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 12 Apr 2006, 15:18

nu este obligatorie viza la AJVPS-ul de judet. ai nevoie de carnet de membru la orice asociatie de pescuit sportiv, de oriunde ar fi ea, indiferent ca este inscrisa sau nu in AGVPS. daca nu accepta asta incalca legislatia :twisted:
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Apr 2006, 16:10

stefane, sigur nu trebuie, eu am deja PG de giurgiu si sigur nu mi-am scos cazier

sorine,
politia de frontiera are nevoie de un permis din care sa rezulte ca ai voie sa pescuiesti pe Dunare
daca asociatia de pescuit sportiv "guvidu furios" din baicoi poate vinde acest drept, probabil ca vor da viza

cum vigneta nu a aparut, ca sa fie aplicata de orice asociatie, cum poate da o asociatie aiurea drept de pescuit pe dunare la giurgiu ?

poate ne ajuti cu un text de lege care stipuleaza ce spui tu, ca sa lamurim treaba

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Apr 2006, 16:13

eu nu vad sensul sa dai bani la o asociatie care nu-ti ofera nimic, fie ca este nou infiintata sau platesti cotizatia doar ca sa ai dreptul sa pescuiesti pe arges la vale

hai sa fim seriosi, cu ce drept moral iti ia banii o asociatie din bucale care nu-ti ofera nimic de fapt ?
doar pentru ca teoretic argesul tine de ei ?
au trecut vreodata pe acolo in control in ultimii 100 de ani, sau au bagat vreo icra de oblete ?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Apr 2006, 18:23

Am fost si io sa-mi fac permis la Oltenita. Si, sfatos din fire :D , pun si io intrabari stupide: dom'ne da cu braconajul ce faceti?

Raspuns: Dom'ne nai nu avem atributii! Daca va prindem noi fara permis doar va sfatuim :D sa va faceti.

Am citit pe undeva zilele trecute ca o asociatie ia permisele de la CNAFP (or something) cu 25 RON si le vinde (in cazul meu) nu 92 RON. Ce face cu diferenta? :? :? :? :? :(

si treaba cu reciprocitatea intre asociatiile de pe intinsul patriei noastre dragi ar fi o "circulara" data de "agvpseu' central, ca noi tinem de ei!"
:?
Am cerut s-a vad si io, dar nu s-a putut!
near the beer

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Apr 2006, 19:32

danr scrie: hai sa fim seriosi, cu ce drept moral iti ia banii o asociatie din bucale care nu-ti ofera nimic de fapt ?
doar pentru ca teoretic argesul tine de ei ?
au trecut vreodata pe acolo in control in ultimii 100 de ani, sau au bagat vreo icra de oblete ?
Ideea e urmatoarea: cand am dat banii deja stiam ca ma pot duce apoi cu carnetul de la astia sa iau viza de la oricare AJVPS fara sa mai dau nici un ban, dupa care imi pot scoate linistit PG-uri (deja am Calarasi, o sa-mi iau si Olt in curand). Prin urmare m-am dus, firesc zic eu, in locul aflat cel mai la indemana. Si chiar ma interesa sa am pe Arges, dupa cum se poate vedea din galeria foto :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns