Pescuit pe Dunare in ianuarie

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Feb 2006, 18:45

Daca n-ai dat un semn de viata... Te luam eu cu mine, am mers la plezneala dar n-a fost rau deloc pana la urma ;). Primisem un pont bun cu o locatie, dar habar n-aveam daca e inghetat sau nu. Nu era :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 13 Feb 2006, 09:21

Adelin scrie: E, hai aca suntem curiosi. Eu am niste rude acolo, care m-au tot chemat sa pescui, dar deh distantza.... :?
daca ai rude , ar trebui sa mergi odata!!! In afara de canal mai sunt o gramada de locuri bune, mai ales ca am vazut ca-ti place avatul.
Week-end destul de slab, una bucata avat, doua bacati strapi 7-800g si frig cat cuprinde.
Dan scrie:oricum, sa te duci din Bucuresti acolo special tre sa fi masochist

si inca o chestie, toata gura canalului la Dunare e permanent blocata de setci, puse de baietii care o freaca pe acolo permanent
Din Buc nu faci mai mult de 1+1/2hmai ales ca este autostrada.
Plase la gura canalului am vazut f rar.Cum am spus, in week-end chiar sunt controale.
Si locurile de spinning bune sunt greu accesibile pt cei de pasnic.
Eu raman la parerea ca este o alternativa buna pt pescarii din Bucuresti.

littlefish
junior
junior

Mesaj de littlefish » 27 Feb 2006, 00:46

Domnule...si eu ma duc cu consoarta la pescuit din urmatoarele motive:
-conduce ea, eu stau in dreapta si conduc niste beri :lol:
-ea e cu sandwichurile, berea mea, apa, umbrela, scaunele etc.
- are lansetele ei, lanseaza singura
- mai da si la fixa si imi face rost de maruntis;oblete, carasel etc
- are un noroc chior la pescuit
- ma incurajeaza daca nu prind nimic ( ''lasa ca am luat eu 2 bucati, maine iei tu :oops: :shock: ) :P
- singurul animal pe care nu pune mana e coropisnitza
Lasand poantele, chiar ii place pescuitul si am fost amandoi de nenumarate ori, chiar si pe conditii vitrege...ploaie, vant, frig. Mai mult a invatat sa lanseze meseriash si are reale aptitudini pt spinning!
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

littlefish
junior
junior

Mesaj de littlefish » 27 Feb 2006, 00:49

Oricum nu mai e mult si se va incalzi!
Oricum nu mai e mult si se va prohibi! :P

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 27 Feb 2006, 09:43

@littlefish: sa-ti traiasca!
near the beer

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 11:03

nah, doamna pescatitza, pana la urma unde si cu cine mergi?
hai ca s-a mai incalzit... :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 27 Feb 2006, 13:38

eu totdeauna merg la Dunare cu prietena...
...ea se ocupa de cam tot ce-i indispensabil pentru un minim de confort, eu parazitez...
...la pranz pleaca la canton sa gateasca, apoi ma cheama la masa... daca nu vreau sa plec, imi aduce acolo...
...daca vreau o cafea, imi aduce...
....imi tine de urat, imi toarna spritz...
...imi aduce sapca daca am uitat-o, are creme cu grad de protectie mare..de cand sunt cu ea nu m-am mai ars, nu am mai facut insolatie... are pastile pt toate durerile si pt. toate bubele...
...cand vine obletele in mal, imi face provizii...atata, doar, ca trebuie sa-i pun eu viermusi in carlig, si sa dezgat pestii care au inghitit, ce sa-i faci, mai are de lucrat...
...pe seara, ma asteapta iar cu masa pusa... apoi vine dupa mine cu cremele si spray-urile pt. tantari...
La rame inca n-am pus-o sa traga... :lol:

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 27 Feb 2006, 13:47

Cred ca nu-i o idee prea buna sa mergi la Dunare zilele astea...
Duminica 25.02 am sunat pe cantonierul meu de la Alionte ... creste apa in draci, cica in cateva zile, daca va creste la fel, ii intra in casa...
La Topalu au dat la stiri cai-focar de gripa... Saracii! Raman aia fara gaini...
Eu n-am facut niciodata nimica in perioada asta... apa mare, vine prea repede, tulbure, cu gunoaie, cu crengi, e noroi prea peste tot, n-ai cum sa temisti, n-ai cum sa stai...
Poate doar pe canale, unde se mai decanteaza si e mai linistit...
ORICUM DUCETI-VA PT CA E FRUMOS !!!!
In plus, multi cunoasteti ceea ce mie imi este destul de strain, sa dati cu voblere, twistere, lingurite, etc... Probabil ca astea dau rezultate in perioada asta... Eu nu prea dau cu asa ceva, asa ca nu prea am multe de spus pe latura asta... In tot cazul, nici paralel nu-i bine sa intelegeti ca sunt ... :D Doar ca eu o stiu bine pe-a mea, si fac ceea ce stiu si eu ca merge, uneori .... :)

littlefish
junior
junior

Mesaj de littlefish » 28 Feb 2006, 23:33

Joi 23.02, inainte sa inceapa ploile, iar mai apoi zapezile, lapovita si slibovita, dau o fuga (in timpul programului :? ) pe malul Dunarii, spre motelul Continental (aproape de Portile de Fier I) sa vaz care-i situatia. 2 cunoscuti o chinuiau(de pe mal) de cateva ore la plastice si feroase: NIMIC!!!
Dunarea era ceva crescuta, cam tulbure si destul de agitata, probabil ca asta a fost si motivul de nu au iesit cu barca. Vineri a trecut pe la serviciu un amic care are si barca...aveam planificata o iesire, dar am amanat-o din cauza vremiii nefavorabile ( ne gandeam sa dam o fuga pe insula din aval de barajul de la PFI).
Alta data!!!!

silviu ionescu
utilizator nou
utilizator nou

...

Mesaj de silviu ionescu » 05 Mar 2006, 17:29

...si totusi n-ar strica daca cineva ar sari cu vreo idee,sfat,propunere despre pescuitul pe dunare iarna.Sa nu va fie cu suparare dar se pare ca odata ce ati dat de o "ea"intr-ale pescuitului,v-ati cam pierdut in detalii.Tot respectul pentru doamna!

Scrie răspuns