Pescuit pe Dunare in ianuarie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
daca vreti o partida buna de pescuit la Dunare, mergeti la canalu de apa calda de la Cernavoda. In perioada asta, dintoasa, salau chiar si avat frumos( daca gasiti loc de greblari
)
Grija cu permisele, mai ales in week-end ca mai vin aia de la filiala.Granicerii nu i-am vazut niciodata!
io plec acu, va zic cand ma intorc ce a fost, poate o sa am si ce poze sa postez
.
un week-end cat mai placut si fir intins!

Grija cu permisele, mai ales in week-end ca mai vin aia de la filiala.Granicerii nu i-am vazut niciodata!
io plec acu, va zic cand ma intorc ce a fost, poate o sa am si ce poze sa postez

E, hai aca suntem curiosi. Eu am niste rude acolo, care m-au tot chemat sa pescui, dar deh distantza....radu.i scrie:daca vreti o partida buna de pescuit la Dunare, mergeti la canalu de apa calda de la Cernavoda. In perioada asta, dintoasa, salau chiar si avat frumos( daca gasiti loc de greblari)
io plec acu, va zic cand ma intorc ce a fost, poate o sa am si ce poze sa postez.

Apa calda strange mult si cam de toate speciile pe acolo peste
este stiuca , e drept nu am vazut decat marle , salau si avat ...iar in weekend e plin pe amble parti de undite si lansete la tot felul
dar e un loc bun in aceast aperioada ...evident daca esti acolo in timpul saptamanii e perfect ...ai ocazia sa fii singurel ....
este stiuca , e drept nu am vazut decat marle , salau si avat ...iar in weekend e plin pe amble parti de undite si lansete la tot felul
dar e un loc bun in aceast aperioada ...evident daca esti acolo in timpul saptamanii e perfect ...ai ocazia sa fii singurel ....
oamenii au spus ca in uichend e full
eu cred ca poti prinde peste acolo accidental in week-end
in timpul saptamanii n-am fost
oricum, sa te duci din Bucuresti acolo special tre sa fi masochist
si inca o chestie, toata gura canalului la Dunare e permanent blocata de setci, puse de baietii care o freaca pe acolo permanent
eu cred ca poti prinde peste acolo accidental in week-end
in timpul saptamanii n-am fost
oricum, sa te duci din Bucuresti acolo special tre sa fi masochist
si inca o chestie, toata gura canalului la Dunare e permanent blocata de setci, puse de baietii care o freaca pe acolo permanent