Pescuit pe Dunare in ianuarie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- pescaritza
- utilizator nou
hmmmm.......tu cred ca esti Mihaela Tatoo.....ss scrie: Merge un topic "Exista barbati mai misogini ca pescarii?"
La cratita baieti!!!

misoginism nu exista .....e un termen inventat de femei

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- wilddanube
- veteran
nu stiu de ce ziceti ca n-ati fi misogni cand aici avem o dovada clara. eu ziceam de gatit fiindca m-ar interesa ceva reteta pentru gatit avatul, nimic rau. nu mai poate omu' sa faca conversatie ca i se pune eticheta. deja pe miki ati socat-o, nu mai spune nimic, io zic ca trebuie sa va cereti scuze. musai!
- wilddanube
- veteran
eugen ,
na-m socat-o stai linistit .....daca chiar e peskritza si-a luat la socuri d'astea pana acu de e imuna
totusi in eventualitatea infima in care chiar e peskeritza ....scuze
wilddanube, razvan,m
nu pot sa nu-mi aduc aminte de Operatiunea Monstrul cand pe drumu de intoarcere , in autobuz , Caragiu explica de ce nu o mai ia pe navasta-sa in Delta
Cu nevasta la pescuit?......
'' dush nu e ......toaleta nue.......vaaai ce pestisor dragutz ....da-i drumu te rog....''
nuuuuuu.......
na-m socat-o stai linistit .....daca chiar e peskritza si-a luat la socuri d'astea pana acu de e imuna

totusi in eventualitatea infima in care chiar e peskeritza ....scuze

wilddanube, razvan,m
nu pot sa nu-mi aduc aminte de Operatiunea Monstrul cand pe drumu de intoarcere , in autobuz , Caragiu explica de ce nu o mai ia pe navasta-sa in Delta
Cu nevasta la pescuit?......
'' dush nu e ......toaleta nue.......vaaai ce pestisor dragutz ....da-i drumu te rog....''
nuuuuuu.......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
razvane, esti mortal. 
tocmai am vorbit cu cristi adineauri, din cate spune la calarasi este ice free. chiar deloc nu cred sa nu fie, dar un loc fara gheata se gaseste totdeauna unde e apa curgatoare.
din pacate n-am timp decat duminica, as fi vrut sa profit de ocazie ca sa-mi vizez si permisul si sa vad ce-o fi anul asta cu pg-ul. anyway, mai vedem, deocamdata nu e nimic sigur.

tocmai am vorbit cu cristi adineauri, din cate spune la calarasi este ice free. chiar deloc nu cred sa nu fie, dar un loc fara gheata se gaseste totdeauna unde e apa curgatoare.
din pacate n-am timp decat duminica, as fi vrut sa profit de ocazie ca sa-mi vizez si permisul si sa vad ce-o fi anul asta cu pg-ul. anyway, mai vedem, deocamdata nu e nimic sigur.