PESCUIT LA DEVA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 09 Feb 2009, 18:25

E foarte probabi sa se fi luat stiuk. Zona e cunoscuta ca find una buna de stiuca mai ales in ca acuma cauta locurile cu apa mai linistita :) stii cumva cum mai e muresul sa mai limpezit a mai scazut pe weekend ajung si eu pe acasa si vreau sa fac o iesire :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Feb 2009, 18:33

Mah la voi nu e "ciupit" Muresul? :shock: Ce palaria mea ...ca la Aiud se prinde mreana la rama de gradina... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 09 Feb 2009, 18:43

cred ca totusi suntem in prohobitie.sper ca sa eliberat stiuca

stelica
junior
junior

Mesaj de stelica » 02 Mar 2009, 20:53

Nu vreau sa descurajez pe nimeni,dar locul de pescuit Mintia(apa calda) nu este un loc pentru pescuit sportiv,am simtit pe pielea mea :cry: daca ai noroc sa gasesti un loc de 5-6m intre pescari zici noroc,dar dureaza pana prinzi un peste,te intorci la bagaj sa te stergi pe maini sa faci o montura si locul tau dispare,te certi putin si intri din nou in carti,te gandesti daca iti mai doresti sa mai prinzi ceva sau te bucuri ca ai un loc de pescuit.Tu daca da-i la pluta cel din dreapta da la feeder cel din stinga la vobler si toate acestea nici la un bat distanta,se intuneca si mai pleaca din ei bucuros ca pot baga si eu 2 lansete ma pregatesc sa fac focul ma asez pe scaunel si ma uit la apa,vad cateva umbre in apa luminez branconieri dadeau cu plasele,pe mal pescari ridicau din umeri si spuneau ca fiecare noapte este la fel,eu fac bagaju si plec cu un gust amar.Cine vrea un sport extrem de pescuit este invitat la Mintia... :twisted: comentarile vi le las voua

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 02 Mar 2009, 22:25

Si ce putem face :?: k doar la deva sunt 2 asociatzii si nici una nu poate face nik... k de fiecare data cand vin in controale cu jandarmi si tot tacamul nu se gaseste sa fie nici un braconier... asta oare nu ridica nici un semn de intrebare :?: sau si cei care controleaza au un procent din pestele prins de acestia si au grija sa-i anuntze cand se face un asa-zis control... voi ce parere avetzi...
Go fishing, what else...

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 03 Mar 2009, 13:42

Cum sa zici ca nu se gasesc braconieri... se gasesc, adik m-au gasit pe mine cnd imi uitasem permisul la tm:D ca de umblat nu poti sa-i acuzi ca nu umbla(in prohibitie) dar nu se iau ei de cine chiar braconeaza:( asta este romania...

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 12 Mar 2009, 21:00

stie careva daca se prinde ceva pe Caian obleti in special?

Scrie răspuns