Locuri salau iarna ARAD

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Închis
Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 01:53

Urmeaza sa pun o poza cu stiuca in chiuveta si ajung sa fiu acuzat ca am furato de pe lipova sau cv de genu:))Si chiar o sa fac chestia asta!:))o sa fac poza la un peste in chiuveta mea!Nu ma intereseaza cat e!primul care il prind o sa fie retinut pt o poza in chiuveta ca sa fie fericit Turbo gunoiul ca i se confirma faptul ca sunt fomist:))Hai pa!

Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 02:02

Turbofish scrie:Haide mai Cristian Todoca recunoaște... Ca e la tine acasă în chiuveta ca nu te omoară nimeni pentru asta mai Mustakrake sau cum e numele și ca sunt șalăi luați la gume foarte bune.... Luate de la grasu.... Sunt șalăi pe Mureș la podu de la ștrand ce se construiește acuma...... Ai dat de pe pontoane.... Fomist din tine i-a dus acasă eram la feder am văzut și mulțumesc celui ce mi-a dat poza.... Sa vadă și lumea ce foame era pe.
vremea lui Băsescu.... Și de ce nu îți dau alții locuri și ponturi unde prinzi șalăi... Lasă spinningul ca nu e de tine și treci pe feder ca acolo prinzi și mănânci ca e mai mult pește.... :respekt: Adeline dacă vrei locuri de șalău te caut pe fi și te pun în legătură cu un cunoscător al Mureșului. :lol1: :elkgrin:
Si daca erai la feeder tu cum ai vazut daca eu am prins sau nu cand eu eram cu spatele la tn?(k asa ai zis ca dadeam de pe podul de poantoane si eu stiu ca nu ai voie sa dai da ma rog...poate numa eu am voie si am dat si am prins exact de acolo de unde zici tu)Nu stiu dc vrei sa imi faci rau si vad ca te chinui din rasputeri sa faci asta...dar eu un lucru am de zis:Dumnezeu sa iti dea sanatate si numai bine!

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Dec 2014, 06:52

tudor scrie:Ok, deci la doua mesaje scrise la 4 minute interval cu aceeasi adera IP din Arad pot fi scrise de oameni diferiti pe acelasi forum si la acelasi subiect.
Logic nu ? :lol1:
Sant convins ca pe forumul asta sant cativa care se joaca cum vor cu ip-urile..stiu ce spun.Asa, ca e ''fun''..

@Mustakrakish...in urma cu vreo 4 sau 5 ani, in oras intrasera la iernat armate intregi de salai.Cand zic''armate'', nu exagerez..Orice pescar care stia cat de cat sa agite o guma prin apa,lua in doua trei ore minimum 30-40 de bucati,plus inca pe atatia ratati..Marimea lor era 150-350 gr.Unii bateau spre 500 gr.

Ca orice braconieri care se respecta,erau o gasca care dadeau la fix ,cu bucatica, si carlig de mici dimensiuni si faceau zilnic prapad,ducand acasa zeci de kile..pe linga ei erau ''spiningarii''..adica aia care dadeau cu jig si tripla,nu cumva sa rateze vreunul..Printre ei, si aia de 'scarpinau 'dupa somn, mreana mare, crap, fitofag..''

Tuturor la un loc , le putem multumi ca astazi ajungem sa ne bucuram daca avem doua-trei atacuri pe zi..Plus perioada de prohibitie dubla..Turbofish asta, o fi facand parte din regnul mai sus pomenit..nu inteleg, ii iei cumva apararea??Sa zicem sa ii prindea pe Firiteaz..poi fratele meu, decat sa pescuiesc in ligheanul ala mizerabil alevini de salai, mai bine stau acasa..un gest nobil in opinia mea ar fi urmatorul..Daca tot sant unii care vor sa exerseze prinsul strapazanilor, i-ar putea duce in lighean si sa ii populeze unde se simte lipsa..daca patronului de pe Firiteaz ii prisosesc..Si acolo, la inceput se prindeau de 1-3 kg frecvent, pina cand o considerat ca sant prea multi.Cum o dat liber la retinut, nu o trecut mult timp si se prindeau numai pixuri..Asa ca nu te mira..pentru mine , nu stiu pentru Adelin, motivatia de a tine un loc secret are legatura cu bietii salai nu cu faptul ca cineva ar fi mai bun ca mine..Iti garantez ca si in oras, sant salai capitali..trebuie doar sa stii sa ii prinzi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
stefanflorin
veteran
veteran
Mesaje: 2431
Membru din: 23 Mar 2010, 10:43
Localitate: Bucuresti/Craiova

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de stefanflorin » 23 Dec 2014, 07:54

pe atarnatorii astia nici nu trebuie sa ii bagi in seama, nici pe balta, nici pe forum. au ei tendinta sa puna poze ici si colo, ca deh, asa grozavi nu s-au mai intalnit, iar daca te vad cu un strap in fir, isi aduc repede prietenii si neamurile, si pe langa faptul ca strecoara apa deampulea, mai strica si locurile alea putine care au mai ramas.
Urasc atarnatorii!

Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 08:04

Eu nu stiu ce armata de salai a fost pentru ca nu pescuiam le atunci!Si in al doilea rand daca dvs nu mergeti pe firiteaz nu inseamna ca altii nu pot merge.Eu am 1,2 prieteni care merg noaptea si ca sa nu strea singuri acolo cu sobolanii ma cheama cu ei!Ce e gresit in a retime peste de pa balata aia zic eu?!Da faza e ca pestele turbat asta a pus poza si a zis cq sunt de nu stiu unde!Si stiu si eu locuri de salau si somn si etc...baiul e ca nu am timp sa le vizitez.Si nu vreau sa ajung sa le fac publice doar ca sa dem asta pt ca adelin facea misto.A-ti fi surprinsi!

Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 08:11

Si sa inchida cnv mizeria asta de topic pe care l-a distrus cnv ca asa a avut el chef!Si cum dvs dnule Semlecan nu va place sa mergeti pe firiteaz ca sunt mici si nu stiu mai ce nici mie nu imi place sa merg pe Lipova sa dau in lighianu de acolo si pe langa ca nu poti retine nimic nici nu prinzi nimic toata ziua!Pe o pescarie unde se presupune ca prinzi o gramada pt distractie.Da?si deaia dvs sunteti fast acolo dar nu am comentat.Fiecare cat ii permite buzunarul.Eu vreau sa mananc cv sau sa ma distrez daca tot dau un ban.

Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 08:54

Si inainte sa inchida topicul dnle Semlecan pot sa va intreb cv?De colegul dvs Adelin de ce nu radeti? ca si el frecventeaza Balta Firiteaz!Si il stie chiar ft bine patronul de acolo.Si sunt multe chestii care nu vreau sa ma enervez sa le dau pe fata.Si tot in lighian pescuiti si la firiteaz si la Lipova si la Vladimirescu la Big Pike.Numai ca diferenta e ca ca de la firiteaz te alegi cu cv de papa!Pe cand la celelalte doua te alegii cu banii dati!Poate cand o sa imi permit si eu sa dau bani si sa nu ma aleg cu nimic( nici cu amintiri ca asa bine merg ambele) o sa rad si eu de cei ca mine asa cum faceti voi:))Dar pana atunci nu!

Turbofish
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 4
Membru din: 20 Dec 2014, 12:51

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Turbofish » 23 Dec 2014, 10:14

Mustakrakish95 scrie:Si daca vreti ca sa confirm chestia "Custuta cu apa alba" o sa pun intreaga captura de pe Firiteaz!Adica completarea lu aia din chiuveta!Unde am fost doi pescari si la stationar si la gume si am prins in jur de 7 kg de peste din care s-au retinut 5 si unpic pt ca au murit!Eu prind peste sa ma relaxez si sa mananc!Cu atat mai mult daca platesc pe privat.Nu dau milioane pe naluci ca dupa sa imi iau peste din Supermarket!nu imi permit!Poate altii isi pemit si bv lor!Si ai fi surprins Adelin cati isi spun locurile;)Trist daca voi priviti chestia asta ca o concurenta in loc de colegialitate.
nu baga în discuție firiteazul aduti aminte ce mi-ai scris ca pe Mureș ca ți-am zis ca nu am luat nimic și tu mi-ai pus poza cu guma în gură și după în chiuveta.... Și după am zis ca ești fomist și ai zis ca.... Ba am de hrănit cinci oameni :lol1: și lasă amenințările tale cu subînțeles

Avatar utilizator
Adelin
Moderator
Moderator
Mesaje: 5271
Membru din: 14 Apr 2004, 22:53
Localitate: ARAD

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Adelin » 23 Dec 2014, 10:17

Mustakrakish95 scrie:))Ma rog...si Adelin vrei sa zici ca tu toate locurile care le bati, tu le-ai descoperit nu?ca asa suna din ce ai zis.
Mie imi place sa ma bucur cand gasesc un loc, nu sa ma duca cineva sa prind...chestie de nuanță.
Deci povestea e cu ata alba si e si incalcita. Pai nu inteleg de ce e rusine sa recunosti ca ai retinut puii aia de salau, oricum fapta e consumata, crezi ca daca te tot scuzi te mai crede cineva...te afunzi mai rau. Zi ca e chiuveta ta si gata! Maine o schimbi, iei una mai mare si te-ai scos barbatese.
Am fost si eu la Firiteaz si de pe mal si din barca, insa nu am prins nicioata salai mai mici de 1-1,2 kile... nici nu am stiut ca exista acolo asa ceva. Am luat de 4-6 o gramada si chiar ma enerva faptul ca nu exista pe balta diversitate de dimensiune.

...acu e adevarat ca io la astia de chiuveta nici nu dau tzapa cand am muscatura, si poate ca de aia nici nu am prins. :-) )))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mustakrakish95
junior
junior
Mesaje: 42
Membru din: 11 Iun 2014, 22:28

Re: Locuri salau iarna ARAD

Mesaj de Mustakrakish95 » 23 Dec 2014, 10:36

Da nu ma scuz!incerc sa evit chestia cu scuzatul pt ca e adev ca te adunzi!I-am aratat la idiotu de Ady ionescu (ca el e turbofish) poze intradevar cu salai prinsi in locul in care zice!si am pus si poza cu chiuveta magica dar nu erau cei de la pod!erau de pe firiteaz!La pod am prins vreo 7-8 cam de aceeasi dimensiune!Si in chiuveta sunt vreo 5 cred...3 erau ai colegului si 2 ai mei.daca am prins mai multi la pod dc sa nu ii fi retinut pe toti daca retineam!?unde e logica!Si Ady stai lin ca stiu ca esti turnator si nu tot ce iti arat si iti spun e adevarat!Da ma bucur ca pui botu:))Si inca cv!Eu nu am zis la nimeni ca tu esti greblasu Lipovei si ca ai prins busoiu de sale dand specific dupa asa cv!si tu mi-ai trimis poza nu uita in care scriai sa nu zic la nimeni! da nu is nesi sa o fac publica;)Si pana la urma daca tot e pana acolo care ar fi problema ta ce peste retin eu si cat si de unde daca tot cheltui cu milioanele pe naluci si peste este cat este?!Te roade invidia!?

Închis