Gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 21 Noi 2004, 13:18

next time iliuta :D :D :D :D
balta nu pleaca si sper sa nu va mai supere vantul

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Noi 2004, 20:35

am fost azi pe gostilele si inca se mai prinde
desi celelalte balti au inceput sa capete pojghita de gheata, aici nu era gheata inca
mai ciuguleau si salau si stiuca, desi iti ingheta mana pe peste :)
apa avea 4 grade

Imagine

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Noi 2004, 20:45

Ah, frumoase si stiuca si vremea. Eu week-end-ul asta nu pot sa merg la peste. Ma razbun eu intr-o saptamina.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 28 Noi 2004, 11:02

Frumos exemplar Dane! "Modelul" bondoc (preferatul Piticului :lol: ). La ce a venit? (Da tot din tine daca tot ai inceput! :twisted: )
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Noi 2004, 11:13

shad MT alb cu spate negru de 6 cm
si salaii tot asta au vrut
mor de ciuda ca am scapat 5 pesti, driluiti cateva secunde fiecare
owner scrie pe mine de acuma, pe locurile cu agataturi suportabile

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 28 Noi 2004, 23:20

Frumoasa stiuca Dane,felicitari!Felicitari si lui Ovidiu,ca a fost campion cu una bucata stiuca.Piticule "pe cadere" o ia :D

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Noi 2004, 09:41

Mshad sa inteleg ca nu a mai fost nimic dupa ce amplecat ?
priveste poza lui dan si aminteste-ti ce spuneam de celalalt mal

costica este cealalta parte in poza nu ?

raman la ideea ca acolo e un loc mai bun decat pe "plaja" la noi :))

piticu
veteran
veteran

Gostilele reloaded

Mesaj de piticu » 29 Noi 2004, 10:30

ieri pe gostilele am ajuns pe la 8:00 cam 10 pescari - apa parea scazuta de putin timp, multi pescari la stationar la pestisor viu - mi-au parut foarte inactivi tot timpul;
am dat cu totii la inceput de pe stavilar (numa' edwin a avut un atac ratat - io am luat o bere pe cadere acolo),
dupa aceea ne-am insirat dupa teava suspendata (inspre N) si am dat asa tatonand pe vreo doi kilometri.
doar ovidiu14 a luat o stiuca, vasilica accidental un ghibortz si io mi-am mai dat o bere, tot pe cadere.
la 12:00 o parte am plecat, pe la 18:00 m-am intilnit cu sorin si cu costica (ei la ora aia defluiau de la balta) si am inteles ca se mutasera pe balta cu concursul de saptamina trecuta, unde costica a aratat clasa si a luat 7 stiuci.
pe balta, apa parca abia o scazusera, gunoaie ca la glina, cu barca nu stiu daca mai e voie fara aprobarile lor exprese, in afara faptul ca am petrecut cu prietenii citeva ore frumoase si de vremea care a devenit frumoasa spre prinz, pentru mine nu cred ca balta asta o sa aibe un "will be continued" prea curind.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Noi 2004, 10:39

sambata am vorbit cu Dl. Romica, administratorul baltii

regulile la ora actuala sunt urmatoarele:

- accesul cu barca este permis numai cu plecare si intoarcere la casa paznicilor
- se retin maxim 5 kg de salau, stiucile se elibereaza

se pare ca de la anul taxa va fi ceva mai mare si accesul putin mai restrictiv, in sensul in care ar fi de preferat o clientela care sa respecte regulile

balta se va separa in doua, jumatatea din aval de la casa - pentru pescuitul crapului
jumatatea din amonte de la casa, pentru pescuitul rapitorilor din barca

cred ca o sa fie misto la anu de pescuit pe gostilele.....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Noi 2004, 10:51

Asa este...dupa clatitul tuisterelor pe malu gostilelor, si cateva burti zdravene de ras ...niste voblere cu inimioare rosii de plastic pe ancore stiu de ce :D ...am plecat impreuna cu costica la balta de concurs pentru ca in ciuda zilei proaste de atunci balta avea ceva care te imbia sa incerci din nou.
Am ajuns pe la amiaza .Dupa ce o stiuca mi-a taiat firul textil instantaneu din muscatura pe un plastic de bibani....a inceput recitalul lui Costica .
Timp de o ora cat stiuca a mancat a prins vreo 7 bucati din care a retinut 2 si pe restul le-a eliberat .
Desi timp de o juma de ora am pescuit la 2 m distanta unul de altul si aprox. cu aceleasi plastice , doar el a avut atacuri .( CHESTIE DE ''INCHEIETURA'' SI MESERIE ZIC EU)
de retinut ca desi a pescuit cu inaintas mono nu a ratat nici o stiuca , si in ciuda locului f dificil si a echipamentului ultra-light le-a adus pe toate la mal.
Merita felicitari!!!!!!!

Scrie răspuns