Gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 25 Oct 2004, 10:22

Atentie, domnul care ia banii pe balta ne-a anuntat ca in curind o sa se interzica pescuitul din barcile proprii, fiind permisa utilizarea doar a barcilor inchiriate de la ei. acestea incep sa fie rezervate pentru weekend incepind de marti chiar.
am intrebat care este motivul acestei hotariri si mi s-a spus ca "pe internet, pe nu stiu care site s-au laudat unii ca au bagat plase sau ca au facut nu stiu ce si atunci s-a luat decizia asta..."

nu comentez dar nici nu stiu daca o sa mai vin vreodata pe balta asta...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Oct 2004, 10:26

fiecare pasare pe limba ei piere
li s-a urat cu binele, s-a auzit ca s-a prins bine si s-au dus o gramada in ultima vreme
daca ar avea barci suficiente as mai zice, dar cu cele cateva barci rezervate cu saptamani inainte nu vad ce or sa faca
pe mine nu ma deranjeza ca in aceeasi taxa sa merg cu barca lor ( tot 300 mii este ), dar sa-mi pot folosi motorul si sonarul
ceea ce e cam dificil

facem pariu ca la anul o sa creasca taxa semnificativ si or a se inaspreasca conditiile ?
s-a dus vestea, au venit multi, deja au fost cateva zile de aglomeratie si baietii se adapteaza

piticu
veteran
veteran

in plus, mizeria...

Mesaj de piticu » 25 Oct 2004, 10:42

inca ceva, calitatea unora care vin acolo este foarte indoielnica, sunt zone in care este atita mizerie pe mal incit iti vine sa te duci invirtindu-te... din barca nu se vede mereu, pescuind de pe mal in schimb...

paznicul a spus ca o sa se distribuie saci de plastic fiecarui pescar (care nu vine cu ei de acasa :x )

ala care o sa inventeze dozatoarele de bun simt o sa fie milionar in Romania!

matei1971
utilizator nou
utilizator nou

gostilele

Mesaj de matei1971 » 09 Noi 2004, 14:39

in urma celor citite pe acest forum am decis sa merg si eu pt prima oara la rapitir la gostilele. am fost sambata, am intrebat de valea Boierului in sat si am fost indrumat de sateni chiar la tevi unde am pescuit de pe mal la pestisor viu de pe mal si cu o lanseta la lingurite si la twistere. rezultatul a fost fix zero nu am vazut oameni prinzand iar cei cu care am stat de vorba mi-au confirmat ca nu au prins nimic. puteti sa imi spuneti si mie un loc bun pt salau? cineva mi-a zis ca un loc bun ar fi chiar la baraj pe malul cu satul. astept raspuns

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 09 Noi 2004, 17:05

salut,
am avut calculatorul bushit cam o saptamana si nu am mai intrat pe forum, in schimb m-am mai dus la gostilele de 2 ori, o data seara 3-4 ore, am dat de pe mal, am luat 2 salai de 2-2,5 kg si cativa mai mici si sotia a luat unul peste 3 kg si cativa mai mici

apoi am mai fost o data cu barca (toata ziua) cu sotia, mihai si cornel.
nevasta-mea a luat o stiuca de 2,5 kg, un salau de vreo 2 kg si niste strapi, mihai un salau de vreo 3 kg si strapi, cornel 3 stiuci intre 2si 3,5 kg si un salau de vreo 2,5 kg si niste strapi si eu o stiuca de 5 kg, un salau de 3 kg si niste strapi, in plus am mai luat toti multi bibani f frumosi, pe apa mica, a fost superb.

gozo
junior
junior

sambata

Mesaj de gozo » 09 Noi 2004, 17:32

am fost sambata ,capturi 2 salai scapati de cineva din barca ,am agatat cu lingura un snur pe care erau 2 salai in rest un biban la rotativa,apa era foarte scazuta si la ei la cabana era bagata plasa din mal in mal,eu cred ca se face prea multa reclama pt niste strapazani. :!: :cry:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Noi 2004, 17:34

eu am spus ce-am prins, si sunt convins ca nici Ilie nu bate campii
nu face nimeni reclama aici cred eu

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 09 Noi 2004, 17:35

plasa de la cabaan nu este pt pescuit ci ca sa nu fuga ciortanii cu care au populat anul acesta, este un fel de gard.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Noi 2004, 17:36

unde sa fuga ciortanii ilie ?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Noi 2004, 19:05

peste stiucii!

balta e ca la WC: aici stiucile. aici ciortanii :D

Scrie răspuns