Gostilele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
is confuzat total
ufffff
in fundulea stinga, trec prin valea aia, dau de rascruce, intru in sat, ies din sat, sunt atent pe dreapta, se face un drum de pamint care trece printr-o vilcea, daaaaa, se vede lacu. acolo e un golf. (sper ca de sta e vorba?) daca as continua in STINGA as ajunge la conducta suspendata, dupa vreo 200m. asa-i?
in fundulea stinga, trec prin valea aia, dau de rascruce, intru in sat, ies din sat, sunt atent pe dreapta, se face un drum de pamint care trece printr-o vilcea, daaaaa, se vede lacu. acolo e un golf. (sper ca de sta e vorba?) daca as continua in STINGA as ajunge la conducta suspendata, dupa vreo 200m. asa-i?
- costica_fishing
- veteran
Piticule, fii atent (le ce ziceam eu, daca te intereseaza
):
deci ai luat-o pe un drum bun. Unde am luat eu (si unde unul care dadea langa mine, la pluta, cu pestisor a luat 4 buc de strapi in max 10 min
) este pe drumul de care vorbesti tu, insa, TRECI de tevile suspendate aprox 70-100 de m. Acolo, pe aprtea cu satul se vede un golfulet de aprox. 10-15 m adancime. Pe partea de viz-a-vis era un golf mai mare (aprox. 70-100 m adancime si 20 latime). Cam la 6-7 m de malul pe care ajunci din sat (in apa), in dreptul golfuletului si 10 m inainte de el, este un prag. Dif de nivel cam de 0,5 m, ACOLO S-AU INTAMPLAT FAPTELE!
Pe mal, drumul de masina trece printr-o valcea, exact in dreptul golfuletului cu pricina!
Primul golf (cel de dinaintea) tevilor are apa mica - cam 0,5 - 1m si e ca-n palma! are albitura, dar nu am vazut si altceva!
Motivele pentru care fac publice aceste informatii sunt:
1. Ca sa ziceti voi ca sunt baiat de treaba!
2. Pentru ca duminica, in decurs de 8 ore, apa a crescut cu aprox. 10 cm.
In aceste conditii, dat fiind adincimea medie a zonelor unde poti da de pe mal (hai sa zicem 2m), variatia e mare! In consecinta, considerand si schimbarile climatice, sunt foarte convins ca pestele migreaza. Deci, care va sa zica, e foarte posibil sa nu fie foarte valoroasa informatia!
DAR N-AM FOST BULANGIU! VEZI MAI, EDWIN?

deci ai luat-o pe un drum bun. Unde am luat eu (si unde unul care dadea langa mine, la pluta, cu pestisor a luat 4 buc de strapi in max 10 min

Pe mal, drumul de masina trece printr-o valcea, exact in dreptul golfuletului cu pricina!
Primul golf (cel de dinaintea) tevilor are apa mica - cam 0,5 - 1m si e ca-n palma! are albitura, dar nu am vazut si altceva!
Motivele pentru care fac publice aceste informatii sunt:
1. Ca sa ziceti voi ca sunt baiat de treaba!
2. Pentru ca duminica, in decurs de 8 ore, apa a crescut cu aprox. 10 cm.
In aceste conditii, dat fiind adincimea medie a zonelor unde poti da de pe mal (hai sa zicem 2m), variatia e mare! In consecinta, considerand si schimbarile climatice, sunt foarte convins ca pestele migreaza. Deci, care va sa zica, e foarte posibil sa nu fie foarte valoroasa informatia!
DAR N-AM FOST BULANGIU! VEZI MAI, EDWIN?
sunt de acord costica esti de treaba
ahah. acuma am inteles. esti de zahar. merg in weekendu' asta. te intere?
- costica_fishing
- veteran
De principiu da!
Practic, m-ar interesa mai mult la Olt, or something!
Balta asta are peste, e buna de gimnastica, dar:
1. Mizeria de pe maluri e crunta!
2. e f. aglomerata, si cu fiecare lucru bune pe care il spunem despre ea, se aglomereaza mai tare! (sunt curios Dane, poti spune cate persoane au vizionat acest topic?).
3. Acum ar putea fi mai bine, adica sa sun pentru rezervare barca!
4. Daca ma ocup de operatiunea imobiliarele => Gostilele:
Daca las prostiile => fug mancand pamantul (de sambata pana duminica)
MAine pot da un raspuns!
Practic, m-ar interesa mai mult la Olt, or something!
Balta asta are peste, e buna de gimnastica, dar:
1. Mizeria de pe maluri e crunta!
2. e f. aglomerata, si cu fiecare lucru bune pe care il spunem despre ea, se aglomereaza mai tare! (sunt curios Dane, poti spune cate persoane au vizionat acest topic?).
3. Acum ar putea fi mai bine, adica sa sun pentru rezervare barca!
4. Daca ma ocup de operatiunea imobiliarele => Gostilele:
Daca las prostiile => fug mancand pamantul (de sambata pana duminica)

MAine pot da un raspuns!
- costica_fishing
- veteran