Gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Apr 2005, 16:52

am fost ieri duminica 17.04 si am prins 3 salai ( mi-a taiat o stiuca mai maricica ), tot 3 salai a prins si finul meu pe care l-am luat acum prima data la pescuit si a dat la twister in premiera... :lol:
am dat din barca
alti prieteni au prins chiar mai bine ( mai multi si mai mari ), printre care cateva stiuci de 2,5 Kg si una de de vreo 4-5 kg...

ovidiu, pestele a tras prost ieri probabil din cauza schimbarii vremii, dimineata era soare si calm iar dupa-amiaza a batut vantul si pe seara statea sa ploua

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Apr 2005, 20:42

salut dan!
pai cand am vazut ca se face ora 14 si nimic(si niste crapi sareau de ziceai ca-i delfinariu)...m-am suparat si am scos o undicioara de 7m. am pus un fir de 0,18 si am prins 3 ciortanei care impreuna au cantarit 9kg. (unul la vreo 4,5kg)
...strapazanul l-am eliberat si m-am reprofilat. (fara suparare)
fir incordat tuturor!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Apr 2005, 20:48

dane, care mai este situatia cu barcile ? cate sunt? daca nu te programezi ceva sanse sa gasesti barci in weekend?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Apr 2005, 08:57

sincer nu stiu
eu merg cu gonflabila mea si cu motorul electric
e bine sa suni din timp ca sa nu ai surprize, sunt vreo 8 barci cred ceea ce nu inseamna prea mult....
si pe gostilele se batea ciortanul in draci, in mal pe apa mica

in schimb salaul si stiuca erau pe apa mai adanca, pe platouri 2-5 m

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 19 Apr 2005, 10:07

@danr
Vorbiti de balta asta Gostilele sau lac de acumulare ce o fi , in draci . Parca toti mergeti aproape numai acolo . E proprietate privata ?? Pe unde e ?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Apr 2005, 10:35

Calone, vazand aluziile ca as promova balta din interes sau mai stiu ce, nu am putut sa ma abtin sa nu scriu care a fost treaba duminica ( desi pentru mine iesirea a fost un semi bot :)

as mai vrea sa punctez faptul ca in general pentru a prinde peste trebuie constituit un cumul de factori: cunoasterea locului, localizarea pestelui, mobilitate, echipament, mana, experienta si nu in ultimul rand bafta
poti sa ratezi unul din factori, diferenta intre a prinde mult peste si a lua un bot curat poate fi foarte mica uneori :lol:

nu vreau sa fiu rautacios si nici sa o fac pe profesorul pentru ca nu sunt, insa nu ma surprinde ca nu prinde toata lumea peste, chiar ce-ar fii sa prindem toti la fel ?

balta este la 30 km de Bucuresti, spre Constanta
e concesionata, in administrare privata deci

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 19 Apr 2005, 10:43

danr scrie:sincer nu stiu
eu merg cu gonflabila mea si cu motorul electric
parca nu era voie cu barci personale sau s-a schimbat regulamentul, sau sunt diferente intre clienti???

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 19 Apr 2005, 10:44

dan,
despre restul ai dreptate.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Apr 2005, 11:27

nu stiu dar nu sunt singurul care intra cu barca proprie, nu cred deci ca este o exceptie facuta pentru mine

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 19 Apr 2005, 11:57

:):) eu inca nu am facut nici o aluzie , treaba voastra a celor ce pescuiti acolo si inevitabil va intalniti pe balta respectiva . Cat despre felul pescuitului , experienta , bafta etc. asta fiecare cu cat e dotat :)

Eu doar eram curios daca e balta privata , staiam si eu ce e in apropiere de buc. , ca tot am vazut pe aici gostilele in sus , ba in jos ....

Acu m-ai lamurit . 10x .

Sa sti ca o balta privata spune multe , repet nu e vreo aluzie la relatii sau interese , ci la ce e sub apa ma refer ..... am mai auzit si eu de sarulesti , batal , colacu , etc.
Inca nu am pescuit pe o privata , dar nici nu stiu cat de tentat as fi ... in viziunea mea ar fi cum ai merge la pastrav in pastravarie ... nu stiu care ar mai fi satisfactia ....

Scrie răspuns