Gostilele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Noi 2004, 10:55

deci...
Felicitari Costica ....ti-ai scos parlealea de pe Gostilele cel putin :D :D

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 29 Noi 2004, 11:06

Fratilor, e groasa! Daca Costica se mai duce de 2 ori pe balta aia, ramin oameni aia de la Pescar4Ever fara obiectul concursului! (adica termina ala toate stiucile de acolo, dupa socoteala mea ar mai fi ramas 8-10 bucati, ca 2 le-a luat acasa!) :twisted: .

P.S. Ai dat la stiuca cu Ultra-Light boierule?! :shock:
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Noi 2004, 11:15

va rog frumos continuati discutia despre cealalata balta intr-un topic nou, cu numele baltii respective

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 29 Noi 2004, 11:36

costica 3 sa deie de baut!

dan, nu mi se pare normal sa impuna intrarea si iesirea cu barca pe la locul lor (nu face si bare din alea ca la cinematograf?)

daca vreau sa nu ma impiedic in sticlele goale de pe mal nu vin sa lopatez pe vint 3 km incolo si incoace; mi se parea mai civilizat (ar fi chiar mai bine pentru ei) si as fi acceptat sa ma prezint de dimineata la ei, uite asta sunt, asta e barca mea, vezi inauntru n-am plase, ia banii d-acilea si intru pe unde vreau, ies pe unde vreau. are dreptul sa ma controleze oricind in cursul zilei, doar are barca.

scuze dane, deja sunt cam multe fitze;

cu release la stiuca si retzinut numai 5kg de salau (asta ori suna a reclama, ori sunt io un pescar FOARTE prost),
jegu ala intarit de pe mal (care din barca nu se vede intotdeauna, i-adevarat)
si la jucat apa sus - jos in weekend
incit
le doresc sa faca accesul atit de restrictiv incit sa ma gindesc si io de cinci ori inainte de a mai calca pe acolo-sha.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Noi 2004, 12:15

pentru clientii de incredere cred ca se va permite si accesul cu barca de oriunde de pe mal
nu cred ca la ora actuala te poti baza doar pe constiinta pescarilor romani - referitor la eliberarea stiucii

referitor la 5 kg de salau si stiuca eliberata, ce ti se pare reclama ?
dac ai avea barca si motor si ai cunoaste bine balta, cred ca uneori ai ajunge sa-ti depasesti cota de 5 kg, iar stiuca vad ca intra mai des decat salaul

referitor la gunoaie se plangea si Romica, si fii sigur ca sunt lasate de pescari
gunoaiele si lipsa de obraz a pescarilor au generat conditiile restrictive pentru majoritatea pescarilor

eu de exemplu am mers sambata pe recomandarea lui Iliuta, am fost lasat sa intru cu barca unde vreau, pe incredere
am eliberat stiuca si am retinut 2 salai
m-am simtit bine si o sa ma mai duc
si nu fac reclama, nu am nici un avantaj, mi-am platit taxa ca fiecare

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Noi 2004, 12:21

pentru aceeasi taxa pe balta platita nu e corect ca uni sa beneficieze de
alte favoruri decat ceilalti
numai la romani e posibil asa ceva
daca tu esti lasat sa intri cu barca pe unde vrei acelasi lucru trebuie sa fie valabil si pt cel ce vine prima data pe balta
restul ...vizavi de comportament , de respectarea regulilor pe balta , trebuie sa fie pe langa constiinta pescarilor si bunul lor simt si in sarcina celor ce administreaza balta
si pt acest lucru incaseaza taxa

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Noi 2004, 12:32

ovidiu,

practic este imposibil
nici macar teoretic nu ai dreptate
peste tot in lume, in orice domeniu, se poate infiinta un club sau asa ceva si membrii lui au facilitati pe care ocazionalii nu le au
este dreptul celui care furnizeaza serviciile respective

un exemplu poate nepotrivit, du-te la meci pe stadion, pe steaua de exemplu, si vezi daca poti sa stai in tribuna acoperita, impreuna cu oficialii sau VIP-urile
poti ?

intotdeauna clientii vechi, sau fideli, sau de incredere vor avea ceva in plus

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Noi 2004, 12:43

dan,

"se poate infiinta un club sau asa ceva si membrii lui au facilitati pe care ocazionalii nu le au "

corect ,dar nu e e cazul din cate stiu aici acum....corect ? :D

"un exemplu poate nepotrivit, du-te la meci pe stadion, pe steaua de exemplu, si vezi daca poti sa stai in tribuna acoperita, impreuna cu oficialii sau VIP-urile "

scrie rezervat acolo nu ? si baietii poate platesc altfel decat tribunele celelalte :D
eu m-am referit ca ....si aici exista si o lege dan....platind un serviciu la fel ca celalalt trebuie sa beneficiez de aceleasi drepturi

la asta m-am referit ....nu e corect cat timp se percepe aceeasi taxa sa fii discriminat pur si simplu :D :D
dar ma rog, nu polemizez fiecare bordei cu obiceiul lui ...era doar de principiu observatia ....daca ti se pare corect eu iti respect parerea np

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Noi 2004, 12:46

ok
estenta era de fapt ca asta au incercat sa faca, sa mearga nediscriminator si pe incredere, si nu s-a putut
maldare de gunoaie, regulile nerespectate, pesti sub dimensiunea legala retinuti, etc
in conditiile astea ce faci ?
jandarmerie ? pui paznici in turnuri sa se uite cu binoclu in permanenta ?

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 29 Noi 2004, 13:03

nu m-am gindit ca ar fi reclama facuta de tine, dane. :lol:

atit doar ca aceasta conditie (stiuca o intorci in apa, salau retzii doar 5 kile) se adreseaza in mod real doar catre 1% din pescarii care vin acolo... restul cind aud asta isi zic "se deda acolo de te baga in apa"

nu am chef sa socializez cu cineva doar ca sa devin "de incredere" si "mai egal decit ceilalti" pentru a da undeva la peste.

si referitor la gunoaie, nu zic ca ei le-au aruncat dar se cam complac in situatia asta. ovidiu are dreptate, spre ce se directioneaza taxa aia?

scuze. cam multa filozofie pentru a spune nu cred ca imi place asa tare balta aia.

Scrie răspuns