dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
pestele nu este inca grupat
e raspandit, circula aiurea
trebuie umblat mult si cautat, la inspiratie si noroc
sau asteptat intr-un loc bun...pana apare
e raspandit, circula aiurea
trebuie umblat mult si cautat, la inspiratie si noroc
sau asteptat intr-un loc bun...pana apare
azi de dimineata..aprox.10pescari ,cautam avatul..9 in zadar..1 l-a gasit (7 buc.de peste 2kg/buc),omul folosea lingura "mai speciala" ..a naiba chinezarie la 5 lei dar zicea ca e un model mai vechi si nu mai gaseste nici in dragon asa ceva...acum stau si ma intreb:Cum mama ei de treaba asa ceva,dintre toti doar ala a prins...azi am cumparat toate chinezariile din piata si targ ca sa le incerc luni dimineata.
mai speciala poate ca in sensul in care evolua pe unde ataca avatul 
nu cred ca la vremea asta avatul e foarte selectiv...

nu cred ca la vremea asta avatul e foarte selectiv...
eh..azi s-a intors roata:) dintre multi pescari am iesit doar eu glorios cu un avatel la 2 kg:) cu o chinezarie de lingura:))
A iesit cineva pe Dunare recent? Salaul a inceput sa dea ceva semne de activitate?
Multam!
Multam!
- johnnybravo
- Moderator
O sa ies wekendul ăsta iar. Acum doua săptămâni am fost și am început anul cu o gherla totala
Intrebare pentru cei cu mai multa experienta, are rost o iesire dupa salau, la cotele actuale?
Multumesc!
Multumesc!
N-a meritatpricopo scrie:Intrebare pentru cei cu mai multa experienta, are rost o iesire dupa salau, la cotele actuale?
Multumesc!

Buna dimineata !
Stie cineva cum e Dunarea in zilele astea in zona Giurgiu ? Mi-am facut permisul si PG si as merge, dar nu as bate drumul degeaba daca e "nepracticabila" ... Cote de +2, max +5 cateva zile la rand cum se interpreteaza ? e o crestere care influenteaza negativ sau ma idegraba e fara influente majore ?
Mutulmesc !
Stie cineva cum e Dunarea in zilele astea in zona Giurgiu ? Mi-am facut permisul si PG si as merge, dar nu as bate drumul degeaba daca e "nepracticabila" ... Cote de +2, max +5 cateva zile la rand cum se interpreteaza ? e o crestere care influenteaza negativ sau ma idegraba e fara influente majore ?
Mutulmesc !
Mehedinti ,sat Hinova , in fata fostului pichet de graniceri, 100-150 m de mal se adinceste apa brusc, preponderent salau , mai pica si cate un somn ,,,,,,, fir intins !!!
- Fişiere ataşate
-
- 20190224_142158.jpg (46.18 KiB) Vizualizat de 7716 ori
-
- 20190224_141747.jpg (63.23 KiB) Vizualizat de 7715 ori