dunarea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dunarea
Confirm, nu se poate pescui.
Vineri, zon Oltina, Ion Corvin plin de matase in toata masa apei. Dupa un metru de tras shadul prin apa e deja plin de alge.
Pestele localizat pe 9-11 metri grupat. Doar doi avti la rotativa pe cap de lanseu.
Vineri, zon Oltina, Ion Corvin plin de matase in toata masa apei. Dupa un metru de tras shadul prin apa e deja plin de alge.
Pestele localizat pe 9-11 metri grupat. Doar doi avti la rotativa pe cap de lanseu.
- George1985
- veteran
Atunci retrag baftafeugen scrie:George, nu tie ti-am sugerat sa stai acsa. Eu am fost la Dunare in zona Oltenita de marti dimineata pana astazi la pranz. Iarba era omniprezenta indiferent de stilul de pescuit (oblete, feeder, stationar in agatatura, clonc, spinning cu jig, spinning cu topwather etc etc etc). Singurele locuri in care se putea pescui, si am facut-o si pe asta, erau bratele "moarte" unde nu circula apa. Acolo in afara de babusta si platicuta.... CANCI.George1985 scrie:Bafta!feugen scrie:Stai acasa!!!

Poti sa spui la cine te referi...

- George1985
- veteran
Este...danr scrie:cum mai stati cu salaul pe dunare ?

Stie cineva cum se prezinta Dunarea in zona Oltenita?
Salut,
N-a mai fost nimeni pe la Dunare din Decembrie anul trecut?
Merge salaul in perioada asta, cu cote scazute si temperaturi de vara, inca?
N-a mai fost nimeni pe la Dunare din Decembrie anul trecut?
Merge salaul in perioada asta, cu cote scazute si temperaturi de vara, inca?
eu locuiesc langa dansa...depinde de zona la asa cote,normal trebuie sa manance bine pe voblere acum...
depinde de zile, una nu e ca alta, dar am prins ceva peste in ultimile saptamani
mult avat, am dat si de salau
e de mers
daca nu acum atunci cand ?
cota e mica, apa e buna, e toamna, deci....
mult avat, am dat si de salau
e de mers
daca nu acum atunci cand ?

cota e mica, apa e buna, e toamna, deci....
danr,pana la urma ai dat de el...acum depinde de locuri.la mine in zona Calafat (km 795-730) e cota undeva la 10..deci e clar ca nu prea am unde..daca tu stii zii sa vada si lumea unde mai dam si noi cu aracu 

uite ma duc acuma
daca dau de ceva, iti spun pe ce fel de apa....

daca dau de ceva, iti spun pe ce fel de apa....