Clujeni rapitori

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

eu
senior
senior

Re: Clujeni rapitori

Mesaj de eu » 21 Mar 2012, 14:42

Am mai scris pe "Ce ati eliberat azi" cateva rezultate din weekend. Rezumat:
- sambata pe Aries, zona Turda, 13 clenuti la naturale (vierme, rama, ficat de pui), nimic la rotative si vobler
- duminica am ajuns la baraj Somesu Cald, lacul era dezghetat dar mai aparea uneori cate un sloi de gheata si am prins un gratar :P
Multa lume, putini oameni...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Mar 2012, 14:52

Deocamdata doar gratarul "da" la spinning pe la Tarnita, Somes Cald ;). Mai insistam ... :roll:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 14 Apr 2012, 20:24

Nu inteleg din textul postariii....cine sunt "rapitori"? Clujenii ca atare sau pestii pe care ei spera sa ii prinda? Altfel suna ambiguu.... :D :shock: Si daca clujenii sunt cei rapitori, atunci ce specii le cad prada? Porcusorii, obletii, ghibortii?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Apr 2012, 22:59

Oltenii ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 15 Apr 2012, 08:28

dr.pike scrie:Am inteles ca in mare parte, Tarnita e dezghetat
Hristos a inviat !

11.04.2012 am fost pe Belis, este "practicabil" , de la 11 pana la 15 am reusit 2 cleni - 35 cm, 1 pastrac 23cm, 1 clean 15 cm si 4 bibi.
Partida interesanta insa fara reactie la rotative (meps si altele), voblerele cosma, strike pro, salmo, jaxon, rapala, hand made.

In concluzie pesti nu sunt inghetati desi nu au activitate intensa de suprafata, se poate pescui inclusiv cu barca (putin mai dificil accesul).
Cateva pete de zapada iar lacul are acelasi nivel binecunoscut pentru aceasta perioada. (zona Belis- baraj).

Cred ca si la Tarnita, situatia nu are cun sa fie prea diferita!
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Apr 2012, 14:25

ULK scrie:Deocamdata doar gratarul "da" la spinning pe la Tarnita, Somes Cald ;). Mai insistam ... :roll:
Guvernantii ne-au dat lovitura de gratie. Daca nu mai avem ce pescui nici macar gratarul nu-l mai putem face la o ieseala pe balta. :lol:

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 18 Apr 2012, 21:08

filip_pescuitorul scrie:Nu inteleg din textul postariii....cine sunt "rapitori"? Clujenii ca atare sau pestii pe care ei spera sa ii prinda? Altfel suna ambiguu.... :D :shock: Si daca clujenii sunt cei rapitori, atunci ce specii le cad prada? Porcusorii, obletii, ghibortii?
"Mesajde lucutabogdan » Vin Sep 30, 2011 7:19 pm
Salut,

Topic destinat PESCARILOR si nu fomistilor.
Deschid un topic doar pentru cei interesati si dornici sa dezbata pescuitul la rapitori in judetul Cluj. Sper ca nu mai exista vreun topic pe aceasta idee.
Deci, fiecare poate sa spuna intamplari sau metode de pescuit fie ca este vorba de rau sau lac, locul unde a pescuit, important este sa fie in judetul cluj, trebuie specificat pestele vizat si momeala folosita.
Sper sa fie util acest topic, sa ne ajute sa avem rezultate mai bune si nu sa ingreunam portbagajul masinii cu peste carat acasa.

Fir Intinsiar"

Cine intelege, bine, cine nu - sa pescuiasca la stationar (caraseri si crapi) ca nu-i suparare !
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

Scrie răspuns