Clujeni rapitori

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Oct 2011, 18:58

"suru"

Salut,
Stii cumva cat este taxa pe Sacalaia si daca sunt disponibile si barci de inchiriat?
:)))))) este o treaba cu sistemul C&R - cel putin stii ca se intalnesc doar PESCARII pe lac nu si somalezii :)
Cum merge Sacalaia in 2011?

Fir Intins !

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 01 Oct 2011, 18:59

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 01 Oct 2011, 20:23

@lucutabogdan
Zona Mica, e la confluenta Somesului Mare, cu cel Mic.
Pe Somesul Mic, imediat in amonte
de Mica, la Manastirea, este un baraj, loc din care nu mai poate urca nici un peste de pe Somes. In cealalta parte, pe Somesul Mare, mai urca pesti, de aceea si prezenta avatului.
Cat despre Sacalaia...ai fost cumva plecat din tara?

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 01 Oct 2011, 20:27

[quote="coscal"]in ce zona gasesc salau pe somes ?[/quote]
In aval de Dej, dar trebuie cautat(praguri, gropi, bolovani...etc...)(ex. Rastoci, Ciocmani, Jibou, Inau, ....)

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Oct 2011, 20:37

"iovys"
Cat despre Sacalaia...ai fost cumva plecat din tara?[/quote]
Salut,
Multam' de info; cat despre plecatul din tara ...da am fost in concediu 3 saptamani in Italia;de ce ? :))
Sincer, eu sunt indragostit de Belis si de cate ori am iesit la pescuit anul acesta , in proportie de 70% am fost pe lacul Belis.
Promit sa incerc si Sacalaia doar ca, eu consider ca trebuie sa intregesc arsenalul de voblere pentru a zimbri la stiuca si asta inseamna efort financiar si scuze credibile pentru sotie ;).
Sper sa ajung si la Sacalaia anul acesta.

Fir Intins !

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 01 Oct 2011, 20:40

Salut,
"taxa e de 15 lei persona ...daca ai vizat la ei sau la BN,MM,sau SM......in rest...conditii excelente in cabana si ieftin.....20 de lei pe noapte...... Idea"
Adica cu aNPA e 15 ron ? sau e si o cotizatie in plus?

Fir Intins !

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 01 Oct 2011, 20:51

@lucutabogdan
Te-am intrebat pt ca s-a discutat destul de mult despre Sacalaia si distrugerile care s-au petrecut acolo. Inteleg ca nu a fost subiect interesant pt tine, avand in vedere ca erai foarte aproape de acest lac, si totusi nu ai stiut ce se petrece acolo
Sper ca nu a fost cu suparare intrebarea :)

suru
junior
junior

Mesaj de suru » 01 Oct 2011, 22:36

lucutabogdan scrie:"suru"

Salut,
Stii cumva cat este taxa pe Sacalaia si daca sunt disponibile si barci de inchiriat?
:)))))) este o treaba cu sistemul C&R - cel putin stii ca se intalnesc doar PESCARII pe lac nu si somalezii :)
Cum merge Sacalaia in 2011?

Fir Intins !
Salut,
anul acesta nu am fost deloc dar poti afli de pe linkul dat de Serbanhbk mai multe.
Oricum cand mergeam pe acolo numa pe plastice moi dadeam,sunt mult mai versate decat voblerele.
Fir intins!

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 02 Oct 2011, 06:44

iovys scrie:@lucutabogdan
Te-am intrebat pt ca s-a discutat destul de mult despre Sacalaia si distrugerile care s-au petrecut acolo. Inteleg ca nu a fost subiect interesant pt tine, avand in vedere ca erai foarte aproape de acest lac, si totusi nu ai stiut ce se petrece acolo
Sper ca nu a fost cu suparare intrebarea :)
Salut,
Am citit vreo 10-20 de pagini de la link-ul cu Sacalaia, as putea spune: CE PROSTIE, sa "distrugi" asa comoara....
Daca se pastra lacul asa cum ar fi dorit multi pescari, cred ca era de impact si veneau si din delta pe acest lac ...
Pescuiti si pe rauri? -clean/pastrav?

Fir Intins!

suru
junior
junior

Mesaj de suru » 02 Oct 2011, 22:16

suru scrie:.Cei care urmareau exemplare capitale ,Shoco de exemplu chiar a luat stiuci faine atunci la zalturi mari..

Salut,

uite ce stiuci erau pe Sacalaia acum vreo trei ani cand inca exista regimul "Cath and release" : http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... ser_id=474
In acea perioada fomistii nu mergeau la pescuit pe lac,erau zile in care eram doar o singura barca pe tot lacul.Dar cum nici o minune nu tine mai mult de trei zile smecherii de la Ajps Cluj au scos regimul cath and release si au lasat sa se duca pestele acasa si chiar pescuitul la montura cu pestisor viu.Au distrus lacul.Pacat ca la noi in tara lupul e paznic la oi.Au scos regimul cath and release deoarece fomistii nu mai mergeau nefiind voie sa duci stiuca acasa ,nefiind pescari barcile nu se inchiriau si deci AJPS Cluj nu isi atingea scopul:adica umplerea buzunarelor.
"Dumnezue sa ii odihneasca in pace pe "dinozaurii din Ajps"

V-am salutat si Fir intins!

Scrie răspuns