plata prin card
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
nu sunt sustinatorul platii cu card.
inca.
cu toate astea am folosit acest mod de plata si folosec zilnic platile prin internet.
de ce nu sutin acest mod de plata?
inca.
cu toate astea am folosit acest mod de plata si folosec zilnic platile prin internet.
de ce nu sutin acest mod de plata?
ma pun in situatia lui Dan si nu mi-ar convenii sa primesc banii dupa o luna cu toate ca te poti regla la un moment dat,dar pt inceput nu prea este o reteta viabila ca sa nu mai vob de faptul ca romanul este inca reticent la asa ceva si sa nu amintim si de Hackeri(la noi in valcea e capitala lor).Si mai e o problema. Cand platesc cu card banii se duc intai la gateway-ul de plati si apoi se transfera magazinului. De obicei la sfarsitul lunii (iarasi, e o chestiune negociabila in functie de rulaj dar aici vorbim de rulaj relativ mic).
pai adi, tocmai asta e smecheria
iti tin banii pana la 30 de zile, sa aiba de unde sa-i dea inapoi daca banca face refuz de plata ( chargeback )
dar eu trimit ca fraieru marfa in 24 ore, si peste 2 saptamani sa vina sa-mi spuna: stii, era un card al altuia, frauda, etc
nemaivorbind ca nimanui nu-i convine ca 50-100 % din cifra lunara de afaceri sa fie prin conturile altora....
si repet, 5% e absurd
ai nu ai profit, 5 % din vanzari le iau ei, muncesti pentru altii
iti tin banii pana la 30 de zile, sa aiba de unde sa-i dea inapoi daca banca face refuz de plata ( chargeback )
dar eu trimit ca fraieru marfa in 24 ore, si peste 2 saptamani sa vina sa-mi spuna: stii, era un card al altuia, frauda, etc
nemaivorbind ca nimanui nu-i convine ca 50-100 % din cifra lunara de afaceri sa fie prin conturile altora....
si repet, 5% e absurd
ai nu ai profit, 5 % din vanzari le iau ei, muncesti pentru altii
incearca cun un sistem de plata in avans. De ex. eu comand ceva online de la tine si tu trimiti marfa afara abia cand suma ce trebuie platita a intrat pe contul tau, sau al magazinului. (De ex. Ebay) In aceasta situatie cumparatorul are dovada platii si tu livrezi marfa asigurata, aici se plateste un euro pe pachet pt. asigurare, iar daca pachetul a luato pe alte cai tu primesti banii inapoi. Mai exista un sistem aici in care eu ca cumparator imputernicesc vinzatorul sa-si traga banii de pe contul meu.
Asta este sistemul cel mai folosit aici in Ger. Sistemele amintite mai sus de alti listasi sint complicate si din cate cunosc eu functioneaza abia de la o anumita suma in sus.
Asta este sistemul cel mai folosit aici in Ger. Sistemele amintite mai sus de alti listasi sint complicate si din cate cunosc eu functioneaza abia de la o anumita suma in sus.
cine comanda online sta in fata unui pc, sau?
dupa ce a facut comanda primeste un mail de la tine cu lista celor comandate , cu un nr. de client si binenteles cu datele tale de la banca. cu lista in mana merge omul la banca unde are el contul deschis si face virament pe contul tau. si mai usor ar fi pt. un cumparator daca ar primi un cod trimis de tine care l-ar introduce pe virament si in functie de asta stii si tu exact cine, ce a comandat. Asa am facut si eu pe vremea cand nu era onlinebanking.

- PODOSU DOREL
- utilizator constant
daca ti se ia un comision de 5% din valoarea tranzactiei trebuie sa-ti faci bine calculele inainte de a aplica sistemul.
de fapt ce inseamna acest 5%?
la 100 RON iti ia 5 RON.Sa presupunem ca ai un adaos de 20% deci la o vinzare de 100 RON tu ai un adoas 20 RON .Cei 5 RON reprezinta 25 % din adaosul tau.Pe linga acest comision mai si alte cheltuieli .
Eu zic sa iti faci atent calculele
de fapt ce inseamna acest 5%?
la 100 RON iti ia 5 RON.Sa presupunem ca ai un adaos de 20% deci la o vinzare de 100 RON tu ai un adoas 20 RON .Cei 5 RON reprezinta 25 % din adaosul tau.Pe linga acest comision mai si alte cheltuieli .
Eu zic sa iti faci atent calculele