marfa noua?

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Noi 2006, 09:08

Ce foloseste DADY pt. a scoate voblerele de pe snap e f. bun si simplu de facut de oricine,iar referitor la ce spune Dan cel mai bun e "LEATHERMAN TOOL"(e drept cam scump $60,dar merita toti banii) ce pe langa cleste cu varful subtire,are forfecuta ,surubelnita in cruce si normala,deschizator de conserve ,bere ,pila cu diamant,cutit.
Cel putin mie nu-mi lipseste niciodata "Leatherman-ul"de la cureaua pantalonilor,dar de asemenea mai am pensa chirurgicala,unghiera,dispozitiv de desfundare a ochetilor la jig(ce sunt plini de vopsea,forfecuta pt. taiatul firelor textile,dispuse pe un dispozitiv retractabil (cca.$5 la BASS PRO)atasat de cureaua pantalonilor.
Acestea iti usureaza mult problemele ivite in decursul pescuitului.

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Noi 2006, 09:12

Am uitat sa spun ca LEATHERMAN-ul e facut din otel inoxidabil si nu in China ci in PORTLAND -OREGON(U.S.A),calitate super.

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Noi 2006, 09:53

da, dar eu nu prea am grija de scule si le mai si pierd
un patent de care am eu costa 2,3 USD si nu e nici o paguba cand ajunge pe fundul apei.... :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 20 Noi 2006, 18:25

Da ai dreptate ,mai bine iti iei un bat cu $60,ca nu il pierzi asa de usor.Te poate ajuta destul un cleste mic si o pensa chirurgicala si investitia e mult mai mica si nu-ti pare rau in cazul pierderii lor.

Eu mai am si acum un clestisor mic,adus de acasa cu ciocul patrat,caruia i-am dat intre falci niste gauri cu diametre diferite ca din foita de plumb sa-mi fac plumbi mici culisanti pe vremea cand ma ocupam de stationar.

Jean Scurtu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Noi 2006, 19:07

Si eu car un Leathermann dupa mine, il am de vreo 10 ani (am dat 100DM pe el la vremea aia) si am tras de el in fel si chip, dar e aproape ca nou. E modelul cu fierastrau, nu cu foarfecuta, mi s-a parut mai util.

Daca ai grija sa nu-l scapi in apa/pierzi cred ca-l ai o viata. Cutitul ala cu lama ondulata taie prin conserve ca prin branza.
Cu lacrimi Bastus!

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 20 Noi 2006, 19:51

eu folosesc un biet victor inox shi doua pense chirurgicale dar am ramas fascinat de un gerber pro scout 600 vazut la un tip din legiune, o sa-l iau sigur din state

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Noi 2006, 23:41

pestisorii montati storm ar fi bineveniti

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Ian 2007, 11:51

Dane...

Vine marfa ca uite ce vreme e afara?... :D

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 09 Ian 2007, 12:05

si eu astept niste salmouri
the angler is catching xxx, not by the lure

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 09 Ian 2007, 12:41

a intrat ceva marfa, dar voblere Cozma! credc a totusi trebuie sa mai apara cate ceva! ma bucur totusi ca am mai gasit ata, un 8 lb dela Power Pro, este excelent, f. subtire, rotund, numai bun pt. voblere!

Scrie răspuns