marfa noua?
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Ce foloseste DADY pt. a scoate voblerele de pe snap e f. bun si simplu de facut de oricine,iar referitor la ce spune Dan cel mai bun e "LEATHERMAN TOOL"(e drept cam scump $60,dar merita toti banii) ce pe langa cleste cu varful subtire,are forfecuta ,surubelnita in cruce si normala,deschizator de conserve ,bere ,pila cu diamant,cutit.
Cel putin mie nu-mi lipseste niciodata "Leatherman-ul"de la cureaua pantalonilor,dar de asemenea mai am pensa chirurgicala,unghiera,dispozitiv de desfundare a ochetilor la jig(ce sunt plini de vopsea,forfecuta pt. taiatul firelor textile,dispuse pe un dispozitiv retractabil (cca.$5 la BASS PRO)atasat de cureaua pantalonilor.
Acestea iti usureaza mult problemele ivite in decursul pescuitului.
Jean Scurtu
Cel putin mie nu-mi lipseste niciodata "Leatherman-ul"de la cureaua pantalonilor,dar de asemenea mai am pensa chirurgicala,unghiera,dispozitiv de desfundare a ochetilor la jig(ce sunt plini de vopsea,forfecuta pt. taiatul firelor textile,dispuse pe un dispozitiv retractabil (cca.$5 la BASS PRO)atasat de cureaua pantalonilor.
Acestea iti usureaza mult problemele ivite in decursul pescuitului.
Jean Scurtu
Da ai dreptate ,mai bine iti iei un bat cu $60,ca nu il pierzi asa de usor.Te poate ajuta destul un cleste mic si o pensa chirurgicala si investitia e mult mai mica si nu-ti pare rau in cazul pierderii lor.
Eu mai am si acum un clestisor mic,adus de acasa cu ciocul patrat,caruia i-am dat intre falci niste gauri cu diametre diferite ca din foita de plumb sa-mi fac plumbi mici culisanti pe vremea cand ma ocupam de stationar.
Jean Scurtu
Eu mai am si acum un clestisor mic,adus de acasa cu ciocul patrat,caruia i-am dat intre falci niste gauri cu diametre diferite ca din foita de plumb sa-mi fac plumbi mici culisanti pe vremea cand ma ocupam de stationar.
Jean Scurtu
Si eu car un Leathermann dupa mine, il am de vreo 10 ani (am dat 100DM pe el la vremea aia) si am tras de el in fel si chip, dar e aproape ca nou. E modelul cu fierastrau, nu cu foarfecuta, mi s-a parut mai util.
Daca ai grija sa nu-l scapi in apa/pierzi cred ca-l ai o viata. Cutitul ala cu lama ondulata taie prin conserve ca prin branza.
Daca ai grija sa nu-l scapi in apa/pierzi cred ca-l ai o viata. Cutitul ala cu lama ondulata taie prin conserve ca prin branza.
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran