Lanseta este aceasta https://www.totalfishing.ro/lanseta-mit ... 02438.html
Este o lanseta specializata in pescuitul salaului sau altor pesti rapitori la pluta? Nu este prea scurta? Mandrina pentru prinderea mulinetei nu este prea in fata? Multumesc!
informatii despre anseta Mitchell
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: informatii despre anseta Mitchell
Buna ziua,
Acest produs este unul cu statusul "Disponibil" si se poate aduce in aproximativ 7-10 zile lucratoare.
Lanseta in sine, este destinata pescuitului la salau cu pluta (ori alte specii), cu bucatica sau peste viu.
Pana in acest moment nu am vazut lanseta, drept urmare nu stiu lungimea talonului. Iar in legatura cu lungimea acesteia, nu vad de ce ar fi asa, se poate pescui cu plute culisante si opritor textil pe fir.
Acest produs este unul cu statusul "Disponibil" si se poate aduce in aproximativ 7-10 zile lucratoare.
Lanseta in sine, este destinata pescuitului la salau cu pluta (ori alte specii), cu bucatica sau peste viu.
Pana in acest moment nu am vazut lanseta, drept urmare nu stiu lungimea talonului. Iar in legatura cu lungimea acesteia, nu vad de ce ar fi asa, se poate pescui cu plute culisante si opritor textil pe fir.
Raspunsul tau ma lamurit. Pot astepta pana in momentul in care poti sa pipăi o asemenea lansetă! Poate știi ce înseamnă seria Traxx R? Mersi!
-
- utilizator constant
Seria Traxx R este gandita ca o gama de lansete completa, pretabile pentru majoritatea disciplinelor cunoscute la rapitor. Gama de pret a lansetei, este considerata medie.