asta e cel mai important lucru . din punctul asta de vedere ma bucur pentru tine (si spun asta la modul cel mai sincerSVF scrie:Deci da,e exact ce-mi trebuia si a iesit exact asa cum am dorit sa iasa.

asta conteaza mai putin. eventual mai intareste putin increderea de sine insa cand tragi linie important e ca tu sa fi multumit (tu ca beneficiar in general nu numai tu= svf). de multe ori altii nu vad lucrurile la fel ca tine sau poate nu inteleg la fel rezultatul pe care l-ai urmarit si , in consecinta, nici nu il apreciaza la fel de mult (rezultatul).SVF scrie:Si nu e doar parerea mea ci si a celor care au apucat sa faca cateva lanseuri cu ea.
aici ai zis o vorba ca o mie la care cel mai bine s-ar preta un "no comment".SVF scrie:Cred ca multi dintre noi vrem prea mult sa ne plimbam cu Rolls-ul...dar unde? Pe drumuri de tara prafuite?
cu toate astea pot sa zic ca asa-i : toti avem tendinta naturala spre ce-i mai bun . din pacate insa nu toti putem obtine asta si majoritatea trebuie sa facem unele compromisuri.
pe la jumatatea constructiei lansetei custom am realizat ceva destul de comic: mai exact am realizat ca ceea ce vreau sa fac seamana intr-o oarecare masura cu asta:
http://www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo
cred ca nimic nu exemplifica mai bine un custom "high-end" but "low-budget" decat clipul de mai sus (nu ca nu mi-ar fi placut ideea de Rolls pe drumuri prafuite da' parca in imagini are alt farmec)

ps. cat despre despicarea firului in mai multe ite decat are sfoara la mine e defect consacrat (dupa unii genetic=nativ, dupa altii profesional=dobandit si dupa unii ambele variante sunt valabile). cert este ca nu ma pot abtine sa n-o fac.