Why custom?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: Why custom?
am considerat ca, probabil nu se va pierde chiar toata puterea batului daca nu folosesc tot blankul si ca, o parte din puterea pierduta o pot compensa la nevoie doar din fir si mulineta , avand in vedere faptul ca e suficient sa lasi varful batului spre nivelul apei ca sa-l scoti partial sau total din ecuatie astfel incat sa nu faca poc (iar la capitolul fir si mulineta deocamdata am pe ce sa ma bazez ). In plus batul asta ar fi strict pentru ape relativ adanci, cu spatii destul de deschise si curent lin unde am loc si pentru driluri prelungite ca nu-i graba.
Fiti atenti ce pesti au astia. In lipsa de asa ceva, cu amaratii nostri mici, rari si nebataiosi ce ne populeaza apele, nu e de mirare ca suntem inclinati atat de mult spre folosofie.
http://www.youtube.com/watch?v=-CvFFF2j ... r_embedded#!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
pledoarie pt fly?razvan m. scrie:Fiti atenti ce pesti au astia. In lipsa de asa ceva, cu amaratii nostri mici, rari si nebataiosi ce ne populeaza apele, nu e de mirare ca suntem inclinati atat de mult spre folosofie.

Da. Fara fly acolo doar admirai peisajul !
Dimpotriva, o dai pe fly sa nu te spetesti chiar asa tare. Mai faci selectie, mai raresti capturile, altfel te rupe febra musculara a doua zi.

Dimpotriva, o dai pe fly sa nu te spetesti chiar asa tare. Mai faci selectie, mai raresti capturile, altfel te rupe febra musculara a doua zi.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
off-topic: la ce pesti au aia, pescuitul devine deja plictisitor dupa o perioada. e ca si cum ai pescui in acvariu. oricine poate sa faca ce fac ei, in locul ala. pana si nepoata-mea de 8 ani prinde bibani singura, odata ce ii gasesc bancul.razvan m. scrie:Fiti atenti ce pesti au astia.
filmul aparuse acu vro saptamana pe GFF
. Dar venind acum ii creste valoarea
King iar ajungem la alegerea unor blankuri.... practic...ce ne dorim ? o joarda de lungimea corecta , care sa aiba plaja mare de cw, sa fie sensitiva si sa duca la abuzuri din partea unor mult sperati pesti mari ...... is cam multe variabile ca sa fie toata lumea de acord.
tu ai sa vezi ce e cu joarda respectiva. personal , in cazul ei si eu ma indoiesc ca ar duce la ceva mai imbracat. in fine, e doar o opinie personala.
PS atentie cand zici de drilluri prelungite inutil. E o dovada de cruzime fata de peste si ii scad sansele sa se recupereze dupa eliberare
...am vazut eu la americani 

King iar ajungem la alegerea unor blankuri.... practic...ce ne dorim ? o joarda de lungimea corecta , care sa aiba plaja mare de cw, sa fie sensitiva si sa duca la abuzuri din partea unor mult sperati pesti mari ...... is cam multe variabile ca sa fie toata lumea de acord.
tu ai sa vezi ce e cu joarda respectiva. personal , in cazul ei si eu ma indoiesc ca ar duce la ceva mai imbracat. in fine, e doar o opinie personala.
PS atentie cand zici de drilluri prelungite inutil. E o dovada de cruzime fata de peste si ii scad sansele sa se recupereze dupa eliberare

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- kingofbeasts
- veteran
pai nu de aia vorbim de customuri ? ca altfel, daca era toata lumea de acord probabil gaseam blankul cu pricina pe rafturile magazinelor de specialitate si tot ce mai trebuia sa facem era sa numaram baniiMuskMd scrie:

Nu zic ca nu exista blankul care sa-mi satisfaca cerintele printre cele de spinning sau de casting dar cum la noi pe rafturile magazinelor de specialitate gasesti in general 0 (a se citi zero) blankuri pe care sa poti pune mana e destul de greu cu cautatul live.
pai si daca-l fortez si rupe dupa care pleaca neresuscitat si si cu piercing pe deasupra nui tot cruzime?MuskMd scrie:PS atentie cand zici de drilluri prelungite inutil. E o dovada de cruzime fata de peste si ii scad sansele sa se recupereze dupa eliberare...am vazut eu la americani

uite de aia se foloseste un fir mai gros ( cu scopul sa fie mai rezistent )
frumusetea e in ochiul privitoruluirazvan m. scrie:Da. Fara fly acolo doar admirai peisajul !![]()
![]()
probabil unii vad toate femeile ca fiind urite
nah... ei or avea ... , alte gusturi
omul doar a zis c-ai place mincarea din farfuria lui ... nu ca ce-ai tu in a ta e nashpa !
ma rog... , acu realizez ca parerile despre sculele vazute la tine sint acompaniate de intregi filozofi si atitudini si copiate pina la ultima litera
dind fly... cine stie sa lanseze nu se speteste deloc
iar cine nu stie se spinzura cu snuru de git prin parcuri pline de pensionari

cine citeste pe aici realizeaza ce pareri competente au cei care nu agreaza sau chiar dispretuiesc fly-ul
ar trebui sa urmaresc rubrica de vinzari sa vaz daca nu cumva se mai vinde eftin vre´un combo

Fly-ul e un pescuit elegant la multe nivele dar care nu neaparat e cel mai potrivit oriunde si la orice fix la fel cum se poate spune despre ultralight la datul dupa balene si probabil putin mai dificil pt cei care-s obijnuiti sa traga liniar un bobler cumparat prin fata uni peste
lasid gluma la o parte

poi cum ti-am zis... king stie el ce stie... blancurile de fly is asa de bune incit chiar si bucati daca le iei si tot fac fata...ULK scrie:Nu Dumitru...era vorba de doua segmente superioare ..nu un blank intreg....si stiai si tu, ca ai participat la discutia respectiva asa tin minte.
Cu batul respectiv intreg din 4 bucati sunt sigur ca faci fata la orice monstru...dar nu despre asta vorbeam.

serios vorbind stiu oameni al caror bete de 15 craci s-au rupt la but datorita defectelor de fabricatie si din tronsoanele superioare si-au facut single hand... ca nu e mare brinza s-ai pui in capat un miner si o mandrina la care mai pui un striper doo
eee si din clasa 10-11 originala a lansetei noua joarda se pupa bine merci cu snururi de 20-25 grame cea ce deja e destul de puternica prin prizma asa ziselor clase aftm
clasa care duce snururile alea sint recomandate pt pesti mari si puternici ! asa ca io nu mi-as face griji !