vreau sfaturi va rog
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pai am ceva asa lung,.....la vreo 3.00mdan popa scrie:2,10 m ????......nu-i cam scurta?? incearca ceva la 2,70m si vezi cum este!!!

Dar am avut probleme de spatiu la lansare in anumite locuri, de aceea am optat spre aceasta mai scurta....
Dar nu stiu daca e ceva de ea....

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- veteran
Am luat varga aia black bull...Ionut the carp scrie:astea nu stiu cum sunt...dar calitatea presupun ca este net inferioara black bullului adevaratdin ce am inteles de la un amic ar avea manerul dintr-un burete ce imita pluta la culoare....
ia-ti ori mephisto ori daca vrei o varga mai finutza linea effe pithon
Intr-adevar e pentru pesti seriosi, dar tin sa precizez urmatoarele:
- manerul e din lemn de pluta (pot trimite proba)

- blank-ul pare de calitate (am adus varful lipit de maner)
Am probat ieri la o partida de clean, imi place cum se misca...
a ratat o adevaraciune de clean

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- veteran
salut,
nu exista blackbull dala bun si blackbull dala ieftin
arrow comercializeaza sub acelasi cod si acelasi pret un singur model de blackbull, doar ca din motive care-mi scapa, cand au pluta la maner, cand au alt material
pretul corect pentru ele este 120-160 ron, in functie de model ( s-au ieftinit )
cand le gasiti la peste 2 mil sunt aceleasi bete, dar pe pret vechi....
nu exista blackbull dala bun si blackbull dala ieftin
arrow comercializeaza sub acelasi cod si acelasi pret un singur model de blackbull, doar ca din motive care-mi scapa, cand au pluta la maner, cand au alt material

pretul corect pentru ele este 120-160 ron, in functie de model ( s-au ieftinit )
cand le gasiti la peste 2 mil sunt aceleasi bete, dar pe pret vechi....