Asadar...ati pescuit cu asa ceva? ce ati prins? pe ce culori? etc...etc...!
Voblere Rattling
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

Voblere Rattling
Cred ca s-a mai discutat sigur pe marginea acestui subiect, dar mi-e lene sa caut amanuntit
! Recunosc!
Stiuci , voblerul recuperat paralel cu malul raului (unde agataturile permit ) .
viteza medie-mica . Am folosit un vobler de la Maver , modelul skirt , culoare :argintiu cu spate negru . Nu prea am avut incredere in el dar a demonstrat-o la a 3-a partida , primul lanseu, stuk 2,6kg . au mai urmat si altele dar mai mici ca dimensiune.
viteza medie-mica . Am folosit un vobler de la Maver , modelul skirt , culoare :argintiu cu spate negru . Nu prea am avut incredere in el dar a demonstrat-o la a 3-a partida , primul lanseu, stuk 2,6kg . au mai urmat si altele dar mai mici ca dimensiune.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
watermoccasin
- veteran

Ai perfecta dreptate ii inhiba, dAr, daca dupa cateva lanseuri cu rattlin-uri, schimbi si dai de cateva ori cu Rapala Super Shad Rap, echilibrezi si ii scoti din starea inhibata.....cu precizarea si Rapala Super Shad Rap poate insa inhiba alti rapitori ...sau, parca asa cumva eraandrei-ovidiu scrie: in vreo 2 partide...nici o prezentare! mentionez ca dadeam dupa avat! poate inhiba unii rapitori si-i stimuleaza pe altii! multzam pt. pareri!