Voblere Rattling

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Aug 2006, 21:44

pai mai andrei, ia sa vedem.... io zic ca-i destul de bun pt avat... vibratie marunta, poate fi recuperat rapid, pt ca e greu si pt ca nu are barbeta se poate lansa destul de departe... destule motive pt a putea fi recomandat pt avat :wink: parerea mea :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Aug 2006, 07:18

da asa e Adi_, forma si profilul rattling-urilor arata exact ca prada avatului! :D

exista voblere mult mai bune pt. avat ca sa pierzi timpul cu rattlig-uri dupa el! Salmo Minnow, Raoala Husky Jerk, Rapala Shad Rap, si lista poate continua!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Aug 2006, 07:28

cat de departe lansezi un salmo minnow? :roll:
in fine, in unele locuri merge de minune RNR-ul, in altele nu. La fel cum zicea si bogdank de Pinn`s Minnow de la Yo-zuri, la Dunare merge, pe Timis nu, so.... voblerele enumerate de tine nu sunt bune, toate, peste tot :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Aug 2006, 08:36

Minnow de 7 cm de la SAalmo are 8 gr. si o forma f. buna pt. lansari destul de bune, itr-adevat un RNR de 5 cm are 11 gr. dai cu el pana pe malu' celalalt :D , ma refeream la forma si profil, cand avatul da cu adevarat atentie detalii la asa ceva...vibratia, forma si profilul sunt lucruri care conteaza cel mai mult dupa mine in pescuitul la vobler!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2006, 22:51

da asa e Adi_, forma si profilul rattling-urilor arata exact ca prada avatului!
si o rotativa care bate ca turbata, cu floace galbene pe ancora, cu ce peste prada e confundat de exemplu, ca profil, culoare si vibratie ? :lol:
cel mai bine am prins avat la rotativa, intotdeauna

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 11 Aug 2006, 23:06

Depinde si de zona in care pescuiesti Dane.Am vazut ca se comporta catusi de putin diferit, de la o zona la alta...si bineinteles intervin si alti parametri de care depinde acest comportament

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2006, 23:15

a, normal
n-am zis ca cel mai bine se prinde la rotativa, am spus ca cel mai bine am prins eu la rotativa
cei mai multi, nu si cei mai mari
in mod special la un anumit model de rotativa
pe aia mai mari i-am prins bine si la vobler

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 12 Aug 2006, 09:35

Am prins salau, somn, avat, clean (peste kil), atit la RNR cit si la Rat-l-trap. Prefer "S", dar am prins si cu SD, FT si culori ciudate de la nea' Bill Lewis. Cu Crystal Vibe de la Yo-zuri inca nu am avut nici macar atac. In general, aduse cit mai aproape de substrat, nu neaparat in fierastrau. Am si "donat" din ele Mamei Natura.... :( Mai ales bolovanii si fieraria din Mures trag tare la RNR-urile mele :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Aug 2006, 17:06

andrei-ovidiu scrie:stiu, dar tocmai aia e ca l-am incercat la avat dar sufletu' pana acuma...oricum nu este un vobler specializat pt. avat...sau poate n-am incercat suficient! :wink:
Dute la avat doar cu acel vobler si ai sa vezi ce bine o sa ei cu el....totul e sa nu ai alta alternativa, ca sa nu fi tentat sa-l schimbi.

Pace!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 14 Aug 2006, 20:43

Iti dau dreptate Adeline,la faza cu "un vobler".Eu am vazut ca da rezultate.Insisti numai pe un model de vobler in care tu ca pescar iti pui baza, si iei peste.Acum ca sa fiu sincer,....eu chestia asta am facut-o si din simplul motiv ca trusa mea personala contine 2 3 voblere.. :lol: .Probabil ca cei care ma stiti va surprinde :shock: :lol: .Dar intr-adevar, iei peste daca insisti pe o naluca si o inveti, si stii fiecare miscare a ei prin apa

Scrie răspuns