Voblere manuale(home made)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere manuale(home made)
Mai este cineva care face voblere manual?as prefera voblere pt clean 2-4cm
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
Re: raspuns
am observat ca dupa ce testeaza voblerele din comertz majoritatea se opresc la home-made-uri . nu mai zic de cei care merg la concursuri...victor12 scrie:de ce vrei sa fie facute manual,sunt atatea voblere bune pentru clean pe piata
- semlecangheorghe
- veteran
Nu cunosc om care sa fi testat 10% din voblerele din comert. Si e imposibil dat fiind ca ies sute de modele anual.radu_bug scrie:am observat ca dupa ce testeaza voblerele din comertz majoritatea se opresc la home-made-uri . nu mai zic de cei care merg la concursuri...victor12 scrie:de ce vrei sa fie facute manual,sunt atatea voblere bune pentru clean pe piata
exista o mica diferentza. iei ceva nou din comert si nu stii cum merge , te duci sa testezi , daca e bun bine , daca nu , nu. daca vorbesti cu lure-builderul si-i explici ce anume vrei e posibil sa-ti faca exact ce ai nevoie cu conditia sa stii ce vreitudor scrie:Nu cunosc om care sa fi testat 10% din voblerele din comert. Si e imposibil dat fiind ca ies sute de modele anual.radu_bug scrie:am observat ca dupa ce testeaza voblerele din comertz majoritatea se opresc la home-made-uri . nu mai zic de cei care merg la concursuri...victor12 scrie:de ce vrei sa fie facute manual,sunt atatea voblere bune pentru clean pe piata