unlimited money
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
unlimited money
daca ati dispune de unlimited money care ar fi combo achizitionat ! vb de unu singur ! 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Re: unlimited money
Gemene-Roscate natural, pistruiate; 18 ANI; 18 ANI + 5 secunde; 1,80m; 57 kg; 100,60,90; BISEXUALE; Tara origine: Norvegia.grecu scrie:daca ati dispune de unlimited money care ar fi combo achizitionat ! vb de unu singur !
p.s.: nu vorbesti de unul singur

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Shimano alivio mulineta si lanseta UL

Monica+ Belucci 

bullshit.... daca ai avea unlimited money nu ai lua scule d epescuit.
eu as lua fishing trip combos ...scule am... sau gasesc da-le dracu ....
eu as lua fishing trip combos ...scule am... sau gasesc da-le dracu ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Banuiesc ca ar lua toata lumea la virfuri de gama. Cu diferente de forma,colorit , vrej...
Eu as baga o Tibor Pacific, o joarda Thomas&Thomas Horizon II de 14-16 (fly) si as pleca iute unde-i viata mai grea...offshore.....ton...peste spada...
De chitici transparenti sint satul.. 

Eu as baga o Tibor Pacific, o joarda Thomas&Thomas Horizon II de 14-16 (fly) si as pleca iute unde-i viata mai grea...offshore.....ton...peste spada...

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Nu mi-ar trebui decat Nitro z8 sau z9 sau cum i-o zice
si apoi as mai vedea eu 

Fir intins!
unlimited money?!
mi-as cumpara o insula cu un parau si un lac de munte,undeva in emisfera sudica, restul.......................nu mai conteaza
mi-as cumpara o insula cu un parau si un lac de munte,undeva in emisfera sudica, restul.......................nu mai conteaza

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- stefanflorin
- veteran
As cumpara tara asta, apoi as dona-o nemtilor sau japonezilor bineinteles dupa ce as deporta toata populatia in Antarctica.

Urasc atarnatorii!
-
- veteran
As depopula Delta Dunarii si accesul l-as mai lasa cu motor de max 15 cai.