discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

pikeman scrie:adiwolf scrie:Bogdan_Alex scrie:cu mare placere, m-am gandit la asa ceva insa cartea e cat DEXU

, e cam complicat s-o fac pdf. Mi-ar lua o parte din viata
bogdane,vad ca esti binevoitor
ce ai zice daca ai fotografia cu un aparat bunicel ,doar pozele explicite din carte?
cred ca ar merge mult mai repede si mai usor,apoi puse pe un site public,ai face un pustiu de bine la amarastenii de noi

aista e hotzie

Nu e , e spionaj economic!
Se practica si la case mai mari, de fapt se practica peste tot...si daca imi aduc eu mai bine aminte aista e de fapt prima meserie si nu aia cu felinarul roshu !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
adiwolf
- veteran

Mugurstefan scrie:pikeman scrie:adiwolf scrie:
bogdane,vad ca esti binevoitor
ce ai zice daca ai fotografia cu un aparat bunicel ,doar pozele explicite din carte?
cred ca ar merge mult mai repede si mai usor,apoi puse pe un site public,ai face un pustiu de bine la amarastenii de noi

aista e hotzie

Nu e , e spionaj economic!
Se practica si la case mai mari, de fapt se practica peste tot...si daca imi aduc eu mai bine aminte aista e de fapt prima meserie si nu aia cu felinarul roshu !

ehhh,cine stie,stie
asa e cu "tinerii" astia Stefane,dau buzana sa ne arate ce "corecti si buni" sunt ei,dar "meseria" tot de la "batrani" o fura
pikeman,
deabia astept sa vad ce fatza faci cand citesti aici si cum ti se aprind "beculetule"

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Andrei
- veteran

-
NUsh unde vreti sa ajungeti, dar daca o comandati din state prin orisicine va iese mai ieftin decat daca vi-o xeroxati sau alte minuni, din toate punctele de vedere. Nu se gaseste numai pe amazon ci pe majoritatea siturilor care au si componente de luremaking.
-
Andrei
- veteran

-
Tinand cont ca multa lume aduce de pe cabelas....
http://cabelas.com/cabelas/en/templates ... &noImage=0
v ajunge in romania la cel mult 26$. Daca doriti sa vi-o fotocopiati sigur vei ajunge la cel putin 20$ sau chiar 30$.
E pacat sa furi daca nu e nevoie.
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
e scumpa la cabela's

dincolo era mai ieftin (amazon), dar halatu?!.....ohooooo halatuuuuuuuuu