la magazinul din lipovei (timisoara) e in consignatie un uglystick + o mulineta.
m-ar interesa doar batul, deci, daca e cumva proprietarul pe forum ...
uglystick (timisoara)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
salut,
are Timburg uglistickuri de baitcasting. ala din lipovei e de spin?
daca vrei poti incerca la depozit la timburg, cu putin tupeu vei fi servit sau ti se aduce la comanda ce vrei : )
respect,
s
are Timburg uglistickuri de baitcasting. ala din lipovei e de spin?
daca vrei poti incerca la depozit la timburg, cu putin tupeu vei fi servit sau ti se aduce la comanda ce vrei : )
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- costica_fishing
- veteran
Am avut si eu in mana acel bat+mulineta(2BB).Act 10-30 gr parca....Cam rigid,cred ca e fibra de sticla.La stiuca cu metale mai grele cred ca merge...dar daca batul e de bait casting,la ce rost sa iei doar batul.Doar nu vrei sa pui mulineta cu tambur fix?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
pai am alta. nu-i cine-stie-ce (abu garcia ambassadeur), dar tot e mai de nadejde....dar daca batul e de bait casting,la ce rost sa iei doar batul.Doar nu vrei sa pui mulineta cu tambur fix?
puterea cred ca e de 1/4 - 5/8 (7-18g). cu rigiditatea nu stiu ce sa zic. varful e din fibra de sticla, deci moale, in rest lansetele de baitcasting trebuie sa fie rigide/rapide.
ce-i nasol e ca nu-i gasesc codul pe internet (1571-200). am gasit 1570, dar e de spinning si nu exista pe site-ul din uk. pe cel american au alte coduri.
Poate gasesti pe cineva care vrea mulineta.Astfel tu ramai doar cu batul 

Michael va recomanda Regulamentul forumului