Transport lanseta cu avionul din US - este voie?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
In ultima vreme am calatorit destul de des cu avionul si va spun ca regulile s-au schimbat in ultimii 2 ani... nu depinde de personalul aeroportului sau de bunavointa unuia sau altuia... regulile sunt stricte si clare... potzi sa transportzi lansete far probleme cu orice companie aeriana dar numai ca si bagaj de cala... doar taxele difera de la o companie la alta... 

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
Taxe platesti, repet, daca tubul (sau ce-o fi) cu lansete este peste baggage allowance. Daca nu, nu.shootgun scrie:In ultima vreme am calatorit destul de des cu avionul si va spun ca regulile s-au schimbat in ultimii 2 ani... nu depinde de personalul aeroportului sau de bunavointa unuia sau altuia... regulile sunt stricte si clare... potzi sa transportzi lansete far probleme cu orice companie aeriana dar numai ca si bagaj de cala... doar taxele difera de la o companie la alta...
Nu se poate transporta decat la cala, intr-un tub sau cutie.
Pt zborurile internationale NU trabuie sa platesti nimica in principiu.
Pt zblurile lor interne de rahat, trebuie sa platesti $15 pt primul bagaj de cala si $25 pt al doilea, asa ca in functie daca ai deja bagaj de cala te costa (zbor intern, repet!) 15$ sau 25$ transportul.
Poti sa bagi mai multe lansete in tub, si vezi sa fie solid
Pt zborurile internationale NU trabuie sa platesti nimica in principiu.
Pt zblurile lor interne de rahat, trebuie sa platesti $15 pt primul bagaj de cala si $25 pt al doilea, asa ca in functie daca ai deja bagaj de cala te costa (zbor intern, repet!) 15$ sau 25$ transportul.
Poti sa bagi mai multe lansete in tub, si vezi sa fie solid

da...confrirm...peste bagaje (cele 2 care pot avea pana in 50 pounds fiecare in sua). am vazut pe cursele de pe alaskan airlines sute de pescari care isi luau betele de fly in avion cu ei...sunt pescar convins de spinn dar ii respect din tot sufletul pe baietii care pescueisc la fly..acolo am vazut clasa adevarata la pescuit si frumusetea acestui tip de pescuit...scuze ca e offtopic dar deh...asa sunt eu mai melancolic!
Re: Transport lanseta cu avionul din US - este voie?
As dori sa aduc 2 bete de pescuit din SUA....care sunt procedurile ?