Tica + Sufix

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lenovo
senior
senior

Tica + Sufix

Mesaj de lenovo » 07 Apr 2016, 12:27

Ultimele jucarii au ajuns. Este vorba de o mulineta Tica Spin Focus 2000 Sw si un fir Sufix Deep Down de 0,14.

Prima impresie despre mulineta. Mi se pare o mulineta foarte buna si aici ma refer strict la raportul calitate/pret. Nu cred ca la pretul acesta puteti gasi un Shimano sau Daiwa care sa se ridice la standardele acestei mulinete asta spun si ma refer la mulinete noi nu SH. Firul il aseaza bine, frana merge destul de cursiv, mai ramane sa o vad cum se comporta intr-ul drill. Nu are joc in manivela, are 8 rulmenti, mai multe nu am ce sa spun, mai are si tambur de rezerva :) .
Referitor la fir. Este un fir rotund, destul de matasos. La fel azi il voi da la apa sa vad cum se comporta. Singurul minus la acest fir, eu cred ca se va decolora, in timp ce il rulam pe tambur am tinut firul cu ajutorul unei manusi albe iar dupa rularea celor 120 de metrii au ramas urme de culoare rosie pe manusa respectiva.
Mai jos niste poze cu jucariile impreunate :respekt:

Imagine

Scrie răspuns