Bre,nea artzar canadian,sunt posesor de Shimano si nu vreau sa fac ciocu mic,ai vreo problema?Jedi scrie:Sint tabuuri Daiwa. Adica subiecte tabu , ce privesc doar posesorii acestui brand . Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri....![]()
![]()
.
tamburi daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
am corectat, va rog sa respectati subiectul topicului.
tnx.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
fishi scrie:Bre,nea artzar canadian,sunt posesor de Shimano si nu vreau sa fac ciocu mic,ai vreo problema?Jedi scrie:Sint tabuuri Daiwa. Adica subiecte tabu , ce privesc doar posesorii acestui brand . Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri....![]()
![]()
.

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
atentie la limbaj!Jedi scrie:Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri....![]()
![]()
.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Intamplator nu ma intereseaza cum e cu tamburii de Sol sau Certate si tot intamplator P5iho imi este prieten.Deranjant este modul cum pui problema (yo sunt tare ca am daiwa iar fraierii aia cu rasnite shimano nu sunt invitati la discutie...)Jedi scrie:fishi scrie:Bre,nea artzar canadian,sunt posesor de Shimano si nu vreau sa fac ciocu mic,ai vreo problema?Jedi scrie:Sint tabuuri Daiwa. Adica subiecte tabu , ce privesc doar posesorii acestui brand . Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri....![]()
![]()
.
![]()
![]()
Atunci zi-i la P5iho cum e cu tamburii de Sol si Certate
Sau poate nu am eu simtul umorului atat de dezvoltat ca in Saskatoon.
sunt sigur ca jedi nu a vrut sa supere pe nimeni, ci a spus asta la gluma...il stiti si voi de pe site... mereu a sarit sa ajute, nu sa bage contre...fara sa iau partea nimanui cred ca a fost ceva zis la gluma, total neintentionat dar fara o alegere prea fericita de cuvinte... in plus ma amuz la greu cand vad cum va certati pe mulinete si ii multumesc lui Dumnezeu ca eu sunt 'obsedat' cu betele ca altfel muream de foame