tamburi daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 03 Feb 2009, 09:03

Jedi scrie:Sint tabuuri Daiwa. Adica subiecte tabu , ce privesc doar posesorii acestui brand . Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri.... :lol: :lol: :lol: .
Bre,nea artzar canadian,sunt posesor de Shimano si nu vreau sa fac ciocu mic,ai vreo problema?

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 03 Feb 2009, 10:45

@p5hi0
Nu am vrut sa te critic in nici un fel. Pur si simplu eram sigur ca sint niste "chestii" de care eu nu aflasem pina acum si am luat-o in serios cu "tab-urile". Nu am ris de tine sau de greselile de ortografie :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Feb 2009, 11:29

am corectat, va rog sa respectati subiectul topicului.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 03 Feb 2009, 11:45

merci frumos michael

cre ca topicu se poate inchide ca am aflat ce si cum , raspunsu e da , se potrivesc unu la alta la aceeasi marime evident.
daca mai are cineva vreo alta parere, sa ne impartasasca cunostintele daca nu ... sariti cu un lacat :wink:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 03 Feb 2009, 13:16

fishi scrie:
Jedi scrie:Sint tabuuri Daiwa. Adica subiecte tabu , ce privesc doar posesorii acestui brand . Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri.... :lol: :lol: :lol: .
Bre,nea artzar canadian,sunt posesor de Shimano si nu vreau sa fac ciocu mic,ai vreo problema?
:lol: :lol: :lol: Atunci zi-i la P5iho cum e cu tamburii de Sol si Certate :roll:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Feb 2009, 13:22

Jedi scrie:Proprietarii de alte risnite, in special Shimano ,sint rugati sa faca ciocu mic si joc de glezne pe alte topicuri.... :lol: :lol: :lol: .
atentie la limbaj!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 03 Feb 2009, 13:43

Jedi scrie:
fishi scrie:
:lol: :lol: :lol: Atunci zi-i la P5iho cum e cu tamburii de Sol si Certate :roll:
Intamplator nu ma intereseaza cum e cu tamburii de Sol sau Certate si tot intamplator P5iho imi este prieten.Deranjant este modul cum pui problema (yo sunt tare ca am daiwa iar fraierii aia cu rasnite shimano nu sunt invitati la discutie...)

Sau poate nu am eu simtul umorului atat de dezvoltat ca in Saskatoon.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Feb 2009, 13:47

saskatchewan :D :D :D

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 03 Feb 2009, 14:01

toni f scrie:saskatchewan :D :D :D
Am vazut si Sasakatoon scris pe undeva pe net.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 03 Feb 2009, 14:03

sunt sigur ca jedi nu a vrut sa supere pe nimeni, ci a spus asta la gluma...il stiti si voi de pe site... mereu a sarit sa ajute, nu sa bage contre...fara sa iau partea nimanui cred ca a fost ceva zis la gluma, total neintentionat dar fara o alegere prea fericita de cuvinte... in plus ma amuz la greu cand vad cum va certati pe mulinete si ii multumesc lui Dumnezeu ca eu sunt 'obsedat' cu betele ca altfel muream de foame :lol: :lol:

Scrie răspuns