Super Shad Rap - pareri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Ian 2012, 22:45

Eu le am pe amandoua, si sinking si floating. Am prins stiuci cu ele. Mai mult la trena. Nu-mi plac cum se lanseaza. Se incurca des. Pot sa prinda si somn, dar orice naluca prinde somn, somn sa fie.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Ian 2012, 01:04

Lanseurile is varza , ii posibil chiar sa lansezi mai mult cu o scula de cast si fara incurcaturi , daca te bagi treptat in lanseta , inveti , scazi din agataturi , da oricum nu-i grozav .

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Ian 2012, 07:58

Intre cele mai rezistente naluci pentru somn sunt cele de la Norizi , in curand o sa aiba si modelul sinking ceea de 11 cm jointed a rezistat si la beluga de 200 kg ... Sunt special facute pentru somn de catre pescari de somn ... o gasesti pe google ... livreaza si in romania cu toate ca nu e ieftin. In anumite situatii sunt mult mai bune decat SSR urile... asta pe testate.
Ps nu am actiuni si nici comision din partea lor sa le fac reclama :) , dar ceea ce este bun, trebuie apreciat.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Ian 2012, 12:57

la 80ron bucata nu stiu cata trecere or sa aiba

cred ca era bine sa fi facut un sondaj, parerile vad ca-s impartite :D

o sa vad ce prind cu el... :lol:

cand somnul ataca in suprafata e bine sa faci galagie cu lanseuri cu petarde de astea sau nu? :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Ian 2012, 13:19

Pentru un vobler de suprafata la care riscul de a pierde in agataturi e practic 0, nu este mult 80 ron. Cel putin eu asa consider, si daca e sa aleg intre un vobler de calitate si una de "chinezarie" ... la alte specii poate...,dar la somn nu poti sa faci compromisuri... daca zilnic am avea posibilitatea de a prinde examplare mari de peste 1.5-2.0 m atunci ar fi altceva... dar cum asemenea capturi sunt destul de rare si intotdeaunea "ala mare scapa" cine a scapat pesti frumosi, macar odata in viata din cauza voblerului stie ce vorbesc si de ce...
si ca sa fiu on topic am si Super Shad rap ... modelul gigant ...pana acum doar la trena am prins o singura marla... acum o lustruiesc poate ajunge in suedia printre dintii unei cumetre frumoase
:lol:

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 20 Ian 2012, 20:16

"SSR Countdown e un wobbler extraordinar pt pescuitul la somn" asa mi l-a laudat un pescar de spinning din Germania. Ne gasind decit floating, mi-am luat un floating. N-am prins inca nimic cu el. Nici nu-mi place sa pescuiesc cu el, pt ca, asa cum spune Tudor, lansarea cu ele e enervanta!

johnnybravo, daca-l vrei, ti-l aduc la vara.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Ian 2012, 21:11

Incercati sa il pescuiti cu echipament de baitcasting. Nu se incurca de loc, la fel ca si alte voblere mari.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Ian 2012, 21:55

@zoran, merci dar n-am ce face cu inca unul floating in trusa :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2012, 23:07

Zoran Wiener scrie:
johnnybravo, daca-l vrei, ti-l aduc la vara.
Daca e culoare buna ma intereseaza pe mine, pt ca tocmai am vandut singurele 2 bucati pe care le aveam....apoi dupa cateva ore de la vanzare m-a apucat o nostagie de mai sa plang cu sughitzuri.Da nu m-a obligat nimeni sa le vand...si le-am dat numa sa ma scap de ele, parca imi stateau in carca. :oops: :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 21 Ian 2012, 01:48

Adelin scrie: ...
Daca e culoare buna ma intereseaza pe mine
OK. Este exact ca si cel al lui Jonnybravo.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

Scrie răspuns