Sonare Side Imaging

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Mar 2011, 15:28

fishi scrie:Am scos si sonarul o data,m-a ajutat cineva sa descarc si down-image(mii de multumiri Sorin) dar inca ma uit la el ca la emisiunea in limba maghiara :cry: :lol:

Mai incerc :roll:
Ce vrei sa zici cu "sa decarc si downimage", fishi? Te referi la software?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 24 Mar 2011, 15:45

Da,soft,de fapt up-grade de soft.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Mar 2011, 15:59

fishi scrie:Am scos si sonarul o data,m-a ajutat cineva sa descarc si down-image(mii de multumiri Sorin) dar inca ma uit la el ca la emisiunea in limba maghiara :cry: :lol:

Mai incerc :roll:
nu ai pentru ce , Adi
de aici inainte cel mai bine e sa iei manualul , pui sonarul pe simulator acasa si te ,,joci'' cu fiecare functie in parte sa vezi ce face si care sunt diferentele , e singura varianta viabila sa-ti fie sonarul cu adevarat foarte folositor pe apa .

o mica precizare la ce s-a scris inainte
sub barca ,,vede'' doar sonarul 2D, nu SI
E vb coloana ,,neagra'' de pe mijloc , care nu e ,,citita'' de SI .
,,mai nou'' ce e sub barca apare pe ecran si in view de SI , nu doar de reprezentare grafica asa cum e 2 D -ul , asa numitul DOWN IMAGING
E insa doar modificare din soft , nu si de transducer, asa incat inclin sa cred ca e mai degraba un ,,catch-up'' al celor de la Humminbird fata de Structure Scanul rivalilor de la Lowrance .

Spor
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Mar 2011, 19:59

Asta cred si o sorine. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ringogabi
senior
senior

Re: Sonare Side Imaging

Mesaj de ringogabi » 07 Oct 2012, 18:46

Salutare!
O infomatie, va rog: pt un sonar Humminbird clasa 1000 ( mai exact 1157) ce suport pt barca gonflabila (3,2m) recomandati? As vrea un suport care sa nu se dea peste cap sau sa se indoaie cu un motor de 8cp.
Multumesc!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Oct 2012, 14:25

ringogabi scrie:Salutare!
O infomatie, va rog: pt un sonar Humminbird clasa 1000 ( mai exact 1157) ce suport pt barca gonflabila (3,2m) recomandati? As vrea un suport care sa nu se dea peste cap sau sa se indoaie cu un motor de 8cp.
Multumesc!

Cel mai bun suport e o bara de aluminiu patrata taiata pt oglinda barcii si o menghina dintr-o bara de fier groasa care fixeaza bara intrand cu unul din capete in ea. Asta e 100% sigur si il poti folosi si pe barci care fug tare...adica tine la tavaleala. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 24 Noi 2013, 12:09

ringogabi scrie:Salutare!
Multumesc!
http://www.cabelas.com/product/Boating/ ... t104587380
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

ringogabi
senior
senior

Mesaj de ringogabi » 24 Noi 2013, 14:57

Chiar daca e un suport ce se tine bine de placa motor, atunci cand cresti viteza (cu termicul), din cauza perturbatiilor produse de elicie iti apar tot felul de erori pe imagine. Asa ca mi-am facut unul la comanda, din inox, prins pe suportul de vasla. Imi permite sa merg cu viteza fara sa-mi apara « balarii » pe ecran, nu stau cu emotie ca-mi « aluneca » in elicia de la motor. In plus pot agata si « palaria » de la gps.
Imagine

Scrie răspuns